MV Vevive

Produktet er udgået af sortimentet. Som alternativ til fjernelse af mug og skimmel anbefaler vi et koncentrat fra Kelax.

 

MV® VeVive er det ideelle rensemiddel til fjernelse af mug- og skimmelpletter. Derudover så forebygger den atmosfærisk pletdannelse, der skæmmer og forringer mange typer byggematerialer - hurtigt, nemt og vedvarende. VeVive er det ultimative alternativ til de aggressive rensemidler, der traditionelt bruges på ind- og udvendigt murværk.

Læs mere

Ex. moms kr. 
463.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
579.00
pr. enhed


Varenummer:
530220-5
EAN:
5713368001132

trustpilot

Beskrivelse


Fjerner alger, mug- og skimmelpletter samt atmosfærisk pletdannelse

  • Egner sig som yderst effektivt alternativ til de agressive rensemidler på markedet, der traditionelt bruges på ind- og udvendigt murværk
  • MV® VeVive er en stor hjælp til alle slags projekter for dem der gerne vil opnå et langvarigt resultat
Fordele
Anvendelsesvejledning
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.