Mørtelfugeposer

Står du over for en mindre opgave med fugereparationer, finder du den helt rette mørtelfugepose lige her hos Murergrej.dk. Poserne er udført i kunstlæder og har en smart, indbygget studs, som sikrer dig en nem og fleksibel arbejdsgang. Køber du din mørtelfugepose her hos os, er du sikret en høj kvalitet, og du giver dermed dig selv de bedste forudsætninger for at opnå et godt resultat – uanset om du er professionel eller gør det selv-entusiast.

Mørtelfugeposer til mindre fugeoperationer

Står du og skal til at foretage et mindre fugeprojekt, så kan en mørtelfugepistol nok blive lidt for ekstremt. Derfor kan du med fordel i stedet anvende en mørtelfugepose som hjælpemiddel til dit arbejde. Fugeposen fungerer lidt ligesom en flødeskumspose, så den er ekstremt brugervenlig for alle, der skal lave en mindre omfugning.
Fugeposen er lavet af flot kunstlæder, der er smidig og robust at arbejde med. Posen er 56 cm lang og har en indbygget metalstuds, til fugning, med en diameter på 10 mm. Dette produkt sikrer dig en nem og fleksibel tilgang til dine mindre omfugningsprojekter. Du kan nemt og hurtigt rense din pose med helt almindeligt vand, da den er ekstremt rengøringsvenlig på grund af det fine kunstlæder.

Fugemørtel til din mørtelfugepose

Husk at der skal bruges plastificering i cementmørtler, da det gør mørtlen mere smidig og gør, at den glider meget nemmere og bedre i dit værktøj. Hvis du derimod benytter kalkhydrauliske mørtler til dit projekt, skal der ikke bruges plastificering. Du kan få fugemørtel fra Danetool, der allerede har en plastificering af høj kvalitet blandet direkte i mørtlen direkte fra fabrikken, så du ikke behøver at bekymre dig om det.
 
Med en mørtelfugepose er du garanteret et flot resultat af god kvalitet, uanset om du er professionel eller gør-det-selv entusiast. Har du spørgsmål til omfugning eller er der et produkt, som du ikke kan finde, så er du altid velkommen til at ringe til os på vores telefonnummer 7260 6630 eller sende os en e-mail på info@murergrej.dk.