Plastificering Gibco

161,25 kr 129,00 kr

Beskrivelse:

Plastificeringsmiddel gør arbejdet med fugepistol og mørtel/beton sprøjten lettere

Ved arbejde med mørtel tilsat Gibco plastificeringsmiddel anbefales det, at vores mørtel fugepistol anvendes.
Plastificeringsmidlet sikre en mindre slitage på fugepistolens snegl og knive. Du undgår desuden at mørtlen tilstopper din 
fugepistol. Ved at tilsætte Gibco plastificeringsmiddel til beton, bliver den lige så let og smidig at arbejde med som mørtel. Hvilket er en stor fordel ved arbejde med vores mørtel/beton sprøjte eller Mørtel Fugepistolen. 

Tilsætningsstoffer til at forbedre ydeevnen af muremørtler & cementbaseret puds

  • Mindsker risikoen for frost skader
  • Reducerer vandgennemtrængning
  • Lavere vedligeholdelses omkostninger
  • Reduceret svind

Egenskaber:

Plastificeringspulveret fra murergrej.dk er en meget koncentreret blanding. Dette produkt giver mørtlen følgende fordele:

  • Blødgør mørtlen (giver en mere smidig og fleksibel mørtel)
  • Forbedrer mørtlens egenskaber
  • Reducerer revnedannelser
  • Reducerer vandforbruget med op til 15 %
  • Mindsker frostskader 
Dosering: 3 skefulde plastificering opløses i 20 l vand. (doseringsske medfølger) 
Indhold: 150 g rækker til ca.100 liter blandevand.
På lager
Varenummer
220210
Levering inden for 1-3 hverdage
Specifikationer
Varenummer 220210
EAN 5714297000210

Blandetid:

Husk altid at overholde den blandetid der er foreskrevet. Når den har blandet den tid der er foreskrevet, så skal blandemaskinen slukkes. For hvis man lader blandemaskine fortsætte med at blande i for lang tid, så blander man nemlig mere og mere luft i mørtlen. Så risikerer man at få en porøs fuge.

Forbehold:

Der findes mange forskellige receptmørtler og funktionsmørtler, så det er meget vigtigt at man tester mørtlen. Da producenterne bruger mange forskellige tilsætningsstoffer i deres mørtler, kan man opleve at enkelte mørtler ikke kan blandes med andre plastificeringsmidler som f.eks Gibco. Derfor bør du altid lave en fugeprøve, som du lader hærde. Derefter prøver du at skrabe i fugen, hvis fugen er som den skal være kan du fortsætte med Gibco. Ellers skal du evt. lave en ny prøve med mindre Gibco tilsat mørtlen. Start altid med 3 x doseringsskeer til 20 liter vand, hvis der er problemer med det så prøv med 2 eller 1 x doseringsskeer til 20 liter vand. Giver det fortsat problemer, så bør du ikke bruge Gibco i dit mørtel. 

To Top