2 mænd giver hinanden hånden

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:


Murergrej.dk ApS
CVR nr.: 40620559
Adresse: Sønderfenne 10, Jels, 6630 Rødding
Mail: info@murergrej.dk
Telefonnummer: +45 7260 6630 - Åbningstider: man-fre: 8:00 - 17:00


Forbehold for ændringer:


Murergrej.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website.

Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.


Ansvarsfraskrivelse og garanti:


Murergrej.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for Murergrej.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Murergrej.dk. Varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til firmaets egen beskrivelse. Murergrej.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Murergrej.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. Murergrej.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.


Produktinformation:


På Murergrej.dk oplyses varens væsentlige egenskaber.
For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en besked her eller ringes på tlf. +45 7260 6630.


Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:


Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde
eller beskadiges på grund af hændelige forhold til køber.


Betaling:


Der kan på murergrej.dk betales med følgende betalingsmuligheder:

Betalingskort, Mobilepay og Faktura*.

Det er kun virksomheder (ApS, A/S og enkeltmandsvirksomheder), der kan betale via faktura. 

Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Priser:


Alle priser hos Murergrej.dk er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist ex. moms. Alle priser er i DKK. 


Fragt:


Murergrej.dk tilbyder følgende leveringsformer via PostNord, Brink og Fragtmænd:


Postbutik fra 39 kr. ex. moms (48,75 inkl. moms)
Erhvervsomdeling fra 49 kr. ex. moms (61,25 inkl. moms)
Privat omdeling fra 49 kr. ex. moms (61,25 inkl. moms)
Brink levering fra 29 kr. ex. moms (36,25 inkl. moms)
Brink natlevering fra 219 kr. ex. moms (273,75 inkl. moms)
Fragtmand fra 409 kr. ex. moms (511,25 inkl. moms)


Leveringstiden varierer typisk mellem 1-3 hverdage i Danmark afhængig af den valgte leveringsform. Priserne for levering gælder kun pakker op til 5 kg ved levering med PostNord og Brink, hvorefter prisen beregnes ud fra vægten – se den nøjagtige fragtpris ved valg i checkout. Ved fragtmand afhænger prisen af område - se den nøjagtige fragtpris ved valg i checkout. Priserne er kun gældende for Danmark (gælder ikke Grønland, Færøerne og ikke-brofaste øer). Ved køb over 2.400 kr. ex. moms er fragten gratis. Dette gælder dog ikke natlevering med Brink, eller ordre med ø-tillæg.

fortrydelsesret

Fortrydelsesret:


Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.) Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@murergrej.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Hvis det er mere end 14 dage og op til 30 dage siden, du har bestilt dine varer, er vores returgebyr 20% af fakturaværdien. Hvis det er mere end 30 dage og op til 3 måneder siden, du har bestilt dine varer, er vores returgebyr 30% af fakturaværdien. Hvis det er mere end 3 måneder og op til 6 måneder siden, du har bestilt dine varer, er vores returgebyr 40% af fakturaværdien. Returnering sker for købers regning og risiko. Varen kan kun returneres i original, ubrudt emballage.


Fortrydelse af en del af købet:


Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.Returnering:


Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Varer over 20 kg og varer med store mål (over 150 cm). Udgifterne ved returnering af nogle af disse varer kan i særlige tilfælde være høje. Varer, der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Vi anbefaler, at du sender varen retur med Post Danmark, GLS eller afleverer varen på nedenstående firmaadresse mod kvittering. Du bedes bruge Post Danmark eller GLS - ikke alternative pakkedistributører, da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.Ingen fortrydelsesret:


Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen,
Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt. (Det sidste kan f.eks. være kurser, forestillinger, stævner mv.)
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet:


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig med undtagelse af eventuelle leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:


Murergrej.dk ApS
Sønderfenne 10, Jels
DK-6630 Rødding
Danmark


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Kontakt os gerne før, du sender varer retur, hvad enten der er tale om fortrudt køb, reklamation eller andet, så vi på forhånd ved, at vi modtager returvarer.

mand med pakke og clipboard

Reklamationsret:


Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Varen sendes til:


Murergrej.dk ApS
Sønderfenne 10, Jels
DK-6630 Rødding
Danmark


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Kontakt os gerne før, du sender varer retur, hvad enten der er tale om fortrudt køb, reklamation eller andet, så vi på forhånd ved, at vi modtager returvarer.


Klageadgang:


Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@murergrej.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk


via Klageportalen for Nævnenes Hus. 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https

personlig data

Persondatapolitik:


Din privatsfære er vigtig for os her hos Murergrej.dk!

Vi lægger stor vægt på, at du som besøgende og potentiel kunde både får en god købsoplevelse, men endnu vigtigere, at du føler dig sikker, når du handler hos os. Derfor sørger vi og vores tilsynsførende for databeskyttelse for at overholde forskrifterne om databeskyttelse, herunder især EU's generelle forordning om databeskyttelse (databeskyttelsesforordningen), som er gældende fra den 25. maj 2018, samt gældende dansk lovgivning.

Hvis du som kunde eller medarbejder har spørgsmål til håndteringen i forbindelse med databeskyttelse af dine data, eller skulle have behov for at få afklaret dine spørgsmål kan du fremsende dit anliggende til:

Jesper Bruun
info@murergrej.dk
Tlf. +45 7260 6630

Dataansvarlig:

Murergrej.dk
Sønderfenne 10, Jels
6630 Rødding
CVR: 40620559


Formål og retsgrundlig for databehandling:


Denne sektion har til hensigt, at informere dig om, med hvilke formål dine data indsamles og anvendes, og hvordan du kan varetage dine rettigheder. Du kan til enhver tid hente og udskrive databeskyttelsesforordningen efter den 25. maj 2018 nederst på alle sider i vores onlineshop via linket ”Persondatapolitik”. Vi gemmer kun dine data med henblik på håndtering af dine forespørgsler, opfyldelse og afvikling af aftaler (inkl. betalingsafvikling og evt. kreditvurdering) samt egne reklameformål. Behandlingen sker på basis af EU's generelle forordning om databeskyttelse. Hvis du har en forespørgsel, får os til at udarbejde et tilbud, eller indgår en aftale med os (købsaftaler, samarbejdsaftaler, m.m.), behandler vi dine persondata, uanset om det er i vores fysiske forretning på Sønderfenne i Jels eller vores webshop på www.murergrej.dk.


Afhængigt af den enkelte type af aftale er der tale om følgende data:

 • Efternavn, fornavn
 • Adresse
 • E-mailadresse (se nedenstående om track and trace)
 • Telefonnummer/faxnummer
 • Vare/tjenesteydelse
 • IP-adresse
 • Bankoplysninger


Oplysningerne bruges til fakturering, kundesupport, markedsføring samt anden kommunikation mellem kunde og Murergrej.dk. Disse data gemmer og behandler vi i krypterede servere i Danmark, som led i udarbejdelsen af tilbud og opfyldelse og afvikling af aftaler jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b, samt egne reklameformål forudsat at du har givet samtykke hertil, jf. markedsføringslovens §10, stk.1 og markedsføringslovens §10, stk.2. For at udarbejde tilbud og indgå aftaler er der som minimum brug for dit efternavn, fornavn og din adresse til at identificere dig, og ved et køb i webshoppen også din e-mailadresse til ordrebekræftelsen og din leveringsadresse til leveringen.

Disse oplysninger er nødvendige for udarbejdelsen af tilbud og opfyldelse af ovenfor nævnte aftaler. IP-adressen anvendes udelukkende, for så vidt dette er nødvendigt for at varetage den dataansvarliges eller en tredjeparts berettigede interesser i henhold til databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f, medmindre den pågældende persons interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, som kræver beskyttelse af persondata, vejer tungere (f.eks. til forfølgelse af retlige krav og til opklaring af strafbare forhold). Medarbejderne hos Murergrej.dk kan få adgang til dataene, men ingen tredjepart uden forudgående aftale. Murergrej.dk benytter disse data af berettigede interesser med henblik på sikrelsen af korrektheden af data og opfyldelse af de registreredes rettigheder.

I den forbindelse varetager vi dine interesser og grundlæggende frihedsrettigheder i tilstrækkeligt omfang, idet vi med videregivelsen gør følgende kundeservice mulig i hele Danmark:

 • Reklamationer
 • Ombytning
 • Kontant betaling af fakturaer
 • Reservation og afhentning
 • Indløsning af gavekort
 • Indløsning af tilgodebeviser


Vores kundeservice står gerne til rådighed ved alle reklamations- og servicehenvendelser og som din kontaktperson ved behov for information og rådgivning.

Betaling

Betalingsafvikling:


Dine bank- og betalingsoplysninger (kreditkortoplysninger) bliver hverken indsamlet, behandlet eller gemt i vores IT-system. Afviklingen af betalinger sker udelukkende i vores pågældende betalingstjenesteudbyderes IT-systemer og under deres tekniske og juridiske ansvar.

Vi benytter på nuværende tidspunkt nedenstående betalingstjenesteudbyder til afvikling af kreditkortbetalinger:

Bambora Online A/S
Alfred Nobels Vej 21 A, 1.
DK-9220 Aalborg Øst
CVR: 28 85 50 60
support@bambora.com
Tel.: (+45) 78 79 47 00


Vi benytter udelukkende betalingstjenesteudbydere, der bærer et PCI DSS*certifikat, som indikerer at de overholder de strenge krav til sikker håndtering og lagring af kreditkortoplysninger.

*[PCI DSS er en forkortelse for ”Payment Card Industry Data Security Standard” og er baseret på sikkerhedsprogrammerne Visa AIS (Account Information Security) og MasterCard SDP (Site Data Protection)].


Track and trace:


Ved at bekræfte databeskyttelseserklæringen på Murergrej.dk giver du dit samtykke til at videregive din e-mailadresse til udbydere af posttjenesteydelser med henblik på track and trace. Disse tjenesteudbydere anvender disse data, så de kan tilbyde dig track and trace i forbindelse med din ordre og for løbende at informere dig om dine bestilte varers opholdssted og det præcise leveringstidspunkt.

småkager

Cookies:


For at lette brugen af vores website anvender vi ”cookies” jf. cookie bekendtgørelsens § 3. Cookies er små tekstfiler, som din browser kan gemme på din computers harddisk, og som er nyttige for brugen af vores hjemmeside. Vi anvender cookies for bedre at forstå, hvordan vores hjemmeside anvendes, og for at gøre det muligt at forbedre navigationen på siden. Cookies byder os desuden muligheden for at registrere, om du tidligere har besøgt vores hjemmeside, eller om du er på hjemmesiden for første gang. De cookies, som vi anvender, gemmer aldrig dine persondata. Hvis du ikke ønsker at modtage nogen cookies, bedes du indstille din internetbrowser tilsvarende.


Google Analytics:


Murergrej.dk anvender Google Analytics, som er en webanalysetjeneste fra Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; ”Google”). Google Analytics anvender såkaldte ”cookies”, tekstfiler, som gemmes på din computer, og som gør det muligt at analysere din brug af hjemmesiden www.murergrej.dk. Hvis de oplysninger, som genereres ved hjælp af cookies, om brugen af hjemmesiden videregives til en server hos Google, er dette sikret via indstillingerne, som gør at IP-adressen anonymiseres før geolokaliseringen og erstattes med en dynamisk IP-adresse før lagringen.

På vegne af operatøren af denne hjemmeside anvender Google disse oplysninger til at analysere, hvordan brugerne anvender siden, til at sammensætte rapporter om aktiviteter på hjemmesiden og til over for operatøren af hjemmesiden at tilvejebringe yderligere tjenesteydelser, som er forbundet med brugen af hjemmesiden og af internettet. Den IP-adresse, som videregives af din browser i forbindelse med Google Analytics, sammenføres ikke med andre data fra Google. Du kan forhindre lagringen af cookies ved at foretage en tilsvarende indstilling af din browsersoftware. Vi gør dog opmærksom på, at du i så fald evt. ikke kan benytte alle funktioner i fuldt omfang på denne hjemmeside. Du kan derudover forhindre, at dataene til Google, som er genereret af cookies og vedrører din brug af siden (inkl. din IP-adresse), registreres og behandles af Google ved at downloade og installere et browser-plugin, som er tilgængeligt til den browser du anvender.


Google remarketing:


Hos www.murergrej.dk anvender vi remarketing-teknologien fra Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; ”Google”). Med denne teknologi henvendes målrettet reklame på Google Partner-netværkets sider påny til de brugere, som allerede har besøgt vores internetsider og onlinetjenester, og som har vist interesse for tilbuddet. Reklamen indsættes ved at anvende cookies. Dette er små tekstfiler, som lagres på brugerens computer. Ved hjælp af tekstfilerne kan brugerens adfærd under et besøg på hjemmesiden analyseres og efterfølgende anvendes til målrettede produktanbefalinger og interessebaseret reklame. Hvis du ikke ønsker at modtage interessebaseret reklame, kan du via Google deaktivere brugen af cookies til disse formål ved at gå ind på siden:

https://www.google.com/settings/ads/onweb

Murergrej.dk anvender cookies på baggrund af slutbrugerens samtykke i overensstemmelse med cookiebekendtgørelsens § 3.


Kreditvurdering til aktivering af køb på regning:


For at aktivere “køb via faktura” funktionen (levering før betaling) foretager vi en kreditvurdering. Vi videregiver dit navn, din adresse og din fødselsdato til nedenstående tjenesteudbyder (kreditoplysningsbureau), hvorfra vi får oplysninger, som er relevante for kreditvurderingen, om din hidtidige betalingsadfærd samt oplysninger til at vurdere risikoen for manglende betaling på basis af matematisk- statistiske metoder under anvendelse af adressedata (scoring) samt data til verificering af din adresse (kontrol af mulighed for levering):


Euler Hermes Danmark
Amerika Plads 19
DK-2100 København Ø
CVR: 21 32 07 06
info.dk@eulerhermes.com
Tel.: (+45) 76 10 41 85


Kreditvurderingen og den dertil knyttede behandling af personoplysninger er nødvendig for at kunne indgå en aftale med Murergrej.dk om levering før betaling, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b.
Resultatet af den automatiserede kreditvurdering kan medføre, at “køb via faktura” funktionen ikke kan tilbydes. Kreditvurderingen er nødvendig for at sende/afhente varerne fra webshoppen eller vores fysiske forretning før købsprisen er modtaget.


Reklame/Nyhedsbrev:


Vi anvender kun dine data til egne reklameformål og sælger eller videregiver aldrig dine data til tredjepart.

Vi vil gerne informere dig om nye produkter, vores serviceydelser og interessante arrangementer. Derfor anvender vi, ud over i forbindelse med dine køb, også dine data til at anbefale bestemte produkter, serviceydelser eller arrangementer, som kunne have din interesse. Analyse af købshistorik og fremsendelse af reklame vedrørende tilsvarende produkter og serviceydelser pr. post eller E-mail til eksisterende kunder sker kun for produkter og serviceydelser fra Murergrej.dk og i henhold til reglerne i markedsføringsloven § 10, stk. 2.

Du modtager kun nyhedsbreve og servicemeddelelser med f.eks. påmindelse om uafsluttet køb, som følge af et separat samtykke i henhold til markedsføringslovens § 10, stk. 1.


Accept:


Ved tilmelding giver du tilladelse til, at 1) Murergrej.dk må sende dig 1-3 månedlige nyhedsbreve via e-mail. Frekvensen kan i særlige kampagneperioder overstige 1-3 månedlige mails, men vi bestræber os altid på at overholde det maksimale antal nyhedsbreve for ikke at spamme vores følgere. Nyhedsbrevene indeholder typisk de seneste tilbud, nyheder samt information om aktuelle kampagner indenfor Murergrej.dk’s samlede produktsortiment til private og erhverv.

Du giver samtidig samtykke til 2) at modtage servicemeddelelser fra Murergrej.dk, som for eksempel påmindelse om uafsluttede køb på hjemmesiden, E-mails der indeholder produkter, du har vist interesse for produktsortiment, m.m.


Afmelding:


Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrev og/eller servicemeddelelser via afmeldelseslinket i bunden af hver E-mail. Oplever du problemer med afmeldingen, kan du kontakte Murergrej.dk via mail (info@murergrej.dk) eller via telefon: +45 7260 6630 og blive slettet manuelt.


Modtager af persondata:


Dine persondata offentliggøres inden for lovens rammer over for følgende firmaer i EU:

Udbydere af post- og transporttjenesteydelser, speditører, udbydere af bortskaffelse af dokumenter og datamedier
Udbydere af IT-tjenesteydelser i forbindelse med hosting, mailserver, vedligeholdelse og softwareopdatering (Powerhosting ApS)
Udbydere af kreditvurdering og inkasso Google Inc. (www.google.dk/settings/ads/onweb)
Kreditvurderingsselskabet Euler Hermes Danmark
Betalingsudbyder: Bambora Online A/S
Markedsføring: Mindstormers International UG (haftungsbeschränkt)


Datalagringsperiode:


Vi gemmer dine data, så længe det er nødvendigt for det pågældende formål:

Tilbudsdata: 1 år (tilbagemelding fra kunde)
Købsaftaler: 5 år (forældelsesfrist for mangelsbeføjelser)
Egne reklameformål: (indtil kunden trækker sit samtykke tilbage eller frabeder sig reklame for tilsvarende produkter eller serviceydelser)
Bestillinger via webshoppen: 5 år (forældelsesfrist for mangelsbeføjelser) Såfremt der eksisterer en skattemæssig opbevaringsfrist (dokumentationsdata) for bestemte data, som behandles for at afvikle købsager.
Denne periode er behandlingen af dataene begrænset. Opbevaringspligten begynder ved udgangen af det kalenderår, hvor tilbuddet er afgivet, eller aftalen er opfyldt.


Den pågældendes rettigheder:


Dine rettigheder som pågældende sikres fuldt ud af Murergrej.dk.


Indsigelse mod reklame:


Du kan gøre indsigelse mod at anvende dine data til reklameformål. Til dette formål står nedenstående kontaktoplysninger til rådighed.


Tilbagekaldelse af samtykke:


Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at behandle dine persondata med virkning for fremtiden. Vær dog opmærksom på, at det før et nyt køb dermed evt. vil være nødvendigt at oplyse dine data på ny. Dette gælder også, for så vidt du gør indsigelse mod fortsat anvendelse af din kundekontos data i Murergrej.dk's webshop.


Indsigelsesret:


Du har til enhver tid ret til, af grunde, som vedrører din særlige situation, at gøre indsigelse mod en behandling af dine personoplysninger, som sker i henhold til databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f (legitime interesser). Hvis du gør indsigelse, behandler vi ikke længere dine persondata, medmindre vi kan dokumentere ufravigelige, beskyttelsesværdige grunde til behandlingen, som vejer tungere end dine interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen anvendes til at gøre retlige krav gældende, til at udøve dem eller forsvare dem. Dette gælder også for en profilering, som er baseret på disse bestemmelser.


Yderligere rettigheder:


Hvad angår dine gemte persondata, har du overfor den dataansvarlige ret til følgende:

Information (Du har ret til information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger)
Indsigt (Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Berigtigelse (Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet).
Sletning (I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer).
Begrænsning af behandlingen (Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset).
Indsigelse mod behandlingen (Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger).
Dataportabilitet (Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et strukturet, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring).
Klagemulighed til Datatilsynet (Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på https://www.datatilsynet.dk (Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk)


Opdatering og ændring:


Databeskyttelseserklæringen skal fra tid til anden tilpasses de faktiske forhold og retsstillingen. Kontrollér altid databeskyttelseserklæringen, før du benytter vores tilbud, for at være ajour med mulige ændringer eller opdateringer.


Overførsel til modtagere i tredjelande:


Dine personoplysninger vil ikke blive overført til modtagere uden for EU og EØS.


Sikkerhed:


Ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger er vores IT-systemer sikret mod uvedkommendes adgang til, ændring eller distribution af dine data, samt mod tab og ødelæggelse.
Vi takker for din interesse i vores behandling af din persondata. Skulle du have spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger


Handelsbetingelserne er senest opdateret 10.1.2022.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Murergrej.dk ApS
Sønderfenne 10, Jels
6630 Rødding
Tlf: +45 7260 6630
E-mail: info@murergrej.dk


Du kan også hente e-mærkets standardfortrydelsesformular her.