Om os

"Da jeg som faglært murer oplevede et stort behov for mere effektivt værktøj, startede jeg i 2013 Murergrej.dk med henblik på at gøre faget bedre rustet.
Ved hjælp af nemmere og mere effektivt værktøj sikrer man bedre resultater og skåner samtidig mureren. Murergrej.dk finder og udvikler innovativt murerværktøj i tæt samarbejde med jer der er ude på byggepladserne.
Kontakt mig gerne, hvis du har en god ide eller ønsker en gratis og uforpligtende demonstration ude på jeres byggeplads."

Hos Murergrej.dk ved vi, at der med tiden bliver stillet højere og højere krav til arbejdet. Det kan man med fordel udføre ved at have det korrekte værktøj.
Vi ønsker derfor, i samarbejde med håndværkerne, at skaffe og evt. udvikle det mest optimale murerværktøj og fliseværktøj.
Hvorfor ikke stå sammen om at gøre arbejdet mere skånsomt, effektivt og af en højere kvalitet ved hjælp af det rigtige murergrej.

Mange håndværkere har gennem årene formentlig tænkt:

“Hvorfor spørger producenterne da ikke de håndværkere, der arbejder med værktøjerne til daglig om, hvordan de vil have dem udformet?”

Det er Murergrej.dk’s mission at ændre på netop dette!

Indehaver Jesper Bruun