Plastificering

Plastificeringsmiddel til at gøre mørtlen mere smidig

Gibco Plastificering er strategisk designet til at optimere de fysiske egenskaber ved cementbaserede konstruktioner såsom mørtel eller beton. Dette enestående pulver, som tilsættes mørtel, gør den mere smidig. Ved brug af dette produkt, kan du forvandle normal mørtel til en mere håndterbar og smidig masse, samt forbedre mørtelens eller betonens medgørlighed, og sikre at du får en forbedret arbejdsproces.
Plastificering kan være uundværlig i kombination med mørtel fugepistoler. Kombinationen muliggør en gnidningsfri anvendelse af mørtel, samtidig med at den minimerer slid på værktøjet.
En af de største fordele ved at bruge f.eks. Gibco er dens evne til at reducere vandforbruget med omkring 15%, hvilket betyder, at der skal blandes 15% mindre vand i din mørtel. Dette er en betydelig fordel gennem vintermånederne, da det mindsker risikoen for frostskader.
 

Brug Gibco plastificering til dine projekter

Du kan både anvende dette pulver til professionelle og gør-det-selv projekter, da der findes så mange fordele til blandt andet betonstøbninger, at det næsten ikke kan undlades, hvis du vil undgå fremtidige revnedannelser. Revnedannelser kan nemlig koste dig i form af betonreparationer.
Gibco Plastificeringsmiddel kan fås i forskellige størrelser: 230 ml og 940 ml, så du kan vælge den mængde, der passer lige præcis til dit projekt.
Ved at anvende Gibco i dine mørtel- og betonprojekter er du faktisk også garanteret lavere vedligeholdelsesomkostninger, hvilket bare er endnu en af de mange fordele, der kommer ved et produkt som dette. Du kan gøre arbejdet meget nemmere for dig selv ved at anvende dette produkt. Prøv Gibco i dag og oplev den store forskel selv.
 
Har du spørgsmål til, hvorvidt du kan anvende plastificering i dit projekt, eller er der et produkt du ikke kan finde, er du altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 7260 6630 eller sende os en e-mail på info@murergrej.dk.