Nivel system

Nivel System

Nivel System laver lasere opmålings løsninger til alle typer af håndværk. I denne kategori kan du finde alt lige fra krydslasere og afstandsmålere, lasermodtagere og stativer. Alle systemer er af høj kvalitet, med mulighed for at få laseren i tre forskellige farver; blå, rød og grøn. Lige meget om du er ude- eller indendørs, kan man med Nivel System krydslasere altid arbejde med præcise målinger. Deres opmålingssystem er innovativt udviklet, så du ved du får en professionel og præcis laser til alle dine projekter.

Hos Murergrej.dk er vi stolte af at præsentere dig for Nivel System – et brand, der er synonymt med høj kvalitet inden for elektroniske måleinstrumenter.
 

Hvem er Nivel System?

De er en del af TPI og har aktive partnere i store dele af Europa.
Med en erfaring, der strækker sig tilbage til 2003, har virksomheden opbygget en stærk position inden for udvikling, produktion, levering og service af udstyr til byggebranchen.
De går ikke på kompromis med kvaliteten af deres produkter.
 

Hvorfor vælge Nivel System?

Uanset om du er på udkig efter en laser afstandsmåler med kamera-funktion, en krydslaser i fire planer eller en rotationslaser perfekt til nivellering, så har Nivel System et bredt udvalg af måleprodukter til både konstruktion og landmåling. Med deres produkter kan du være sikker på præcise målinger, der lever op til de højeste standarder.
 
Der er flere gode grunde til at vælge deres produkter. Her er nogle af de vigtigste:
 
Høj kvalitet: De er kendt for at levere produkter af den højeste kvalitet. Deres måleinstrumenter og tilbehør er bygget på pålidelig teknologi og er udstyret med topkvalitetskomponenter fra førende globale leverandører. Du kan være sikker på, at du får pålidelige og præcise målinger hver gang.
 
Innovativt design: De er ikke bange for at tage fat på innovative ideer og implementere banebrydende løsninger. De har introduceret ting såsom en blå og en violet laserstråle for et mere personligt valg, samt en 4-planers krydslaser. Deres produkter er altid i front, når det gælder teknologi og funktionalitet. De er i konstant videreudvikling, og de har patenter på alle deres designs fra 2023.
 
Anerkendt af fagfolk: Virksomheden har etableret sig som en anerkendt og pålidelig leverandør. Deres produkter er ofte valgt af fagfolk og bruges hyppigt på byggepladser over hele verden. Det er et mærke, der nyder godt af stor tillid og anseelse i branchen.


Kort sagt, når du vælger Nivel System, får du ikke kun præcision og kvalitet, men også moderne teknologi og pålidelighed.
 
Gør dine arbejdsopgaver hurtige og præcise med det foretrukne valg på byggepladser over hele verden.