OX-ON

OX-ON sikkerhedsudstyr

Her i kategorien finder du alt sikkerhedsudstyr fra OX-ON. De producerer højkvalitets sikkerhedsudstyr til håndværk og generelt fysisk krævende arbejde. De dækker alt fra handsker og hjelme, til heldragter og åndedrætsværn til Danmarks håndværkere. Når du bruger kroppen til dit daglige arbejde, er det vigtigt at passe på den, hvis uheldet skulle være ude. Gør dig selv mere sikker til alle dine fremtidige projekter og investere i OX-ON sikkerhedsudstyr. Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail info@murergrej.dk eller telefon 7260 6630

Vælg den ønskede kategori

OX-ON er Danmarks førende leverandør inden for personligt sikkerhedsudstyr. Med et bredt sortiment af arbejdshandsker, høreværn og meget mere inden for personlig beskyttelse, er de det oplagte valg.
Hos Murergrej kan du her se vores brede sortiment af OX-ON produkter. Udforsk vores store udvalg i dag og tag det første skridt mod at sikre dit helbred og velvære på arbejdspladsen.
 

Hvem er OX-ON?

Virksomheden blev oprindeligt etableret som en leverandørvirksomhed fokuseret på arbejdshandsker og andre forbrugsvarer. Gennem årene har virksomhedens arbejde med design, kvalitet og materialevalg udvidet deres sortiment og givet dem en stor grad af ekspertise inden for sikkerhed, produktanvendelse og lovkrav.
Med mere end 50 medarbejdere fordelt i Danmark, Tyskland, Finland og Sverige er de en pålidelig leverandør af personligt sikkerhedsudstyr til store dele af norden og størstedelen af Europa.
 

Hvorfor vælge OX-ON?

Virksomheden lever op til de strengeste krav og arbejdsbetingelser, og alle deres produkter bliver grundigt testet, før de sendes på markedet.
 
Virksomheden sikrer, at alle deres produkter opfylder de nødvendige lovkrav til arbejdspladsens sikkerhedsudstyr ved at have CE-mærket og EN-certificering. Deres eksperter står til rådighed for at give produktvejledning, uddannelse og eftersyn samt informere om de specifikke lovkrav, der gælder for sikkerhedsudstyr. Dette sikrer, at kunderne kan træffe den helt rigtige beslutning og være trygge ved deres valg.
 
Med en passion for personlig beskyttelse har de gjort det til deres vision. Virksomheden stræber efter at sikre kundernes tryghed og beskyttelse i deres arbejdsmiljøer, hvilket også kan ses på deres slogan:
 
”Din sikkerhed er vores passion”.