Vores Murerbutik i Jels

Kom indenfor og se nogle af vores mange produkter.

Hos Murergrej.dk arbejder vi konstant på at gøre vores kunders købsoplevelse så god og nem som overhovedet muligt.
Derfor har vi valgt at åbne en fysisk forretning i Jels for at du kan kigge forbi og se vores produkter inden du evt. beslutter dig for at gøre en god handel.
Nogle gange er en personlig handel i øjenhøjde bare bedre, end hvis man handler online - især når det drejer sig om større investeringer.
I vores butik står vi gerne til rådighed med rådgivning, så du kan være sikker på, at du køber det helt rigtige produkt, passende til netop dit behov,
dit projekt eller daglige hverv, om så det er til privat eller erhverv.

I butikken finder du en god blanding af vores produktportefølje, som du også finder online her på hjemmesiden.
Du finder bl.a. vores banebrydende murerværktøj såsom vores fugetrykker, mørtel-fugepistol eller også innovativt fliseværktøj som ATR flisenivellering.
Du finder også sten- og fliseforme, fliseskærere, stenskærere, rensemidler og meget mere. Vores butik bugner af innovative og ergonomisk rigtige produkter
i særklasse og er helt sikkert et besøg værd - om ikke andet også bare for en god snak og rådgivning.

Selv vores gulv i butikken er en del af vores produktsortiment, for allerede fra første skridt går du på vores epoxy stentæppe, (marmorsten mixet med epoxy).
Vores specialbutik har meget at byde på, og som på hjemmesiden kan du også her være sikker på at få netop det du søger efter til markedets skarpeste priser!
Der er mulighed for at bestille varerne hjemmefra via webshoppen og afhente i butikken, dermed sparer du også fragten.

Vi har åben mandag-fredag fra kl. 8.00 - 17.00 i murerbutikken i Jels.


Vi glæder os til dit besøg!