PCI Flisevedligeholdelse

 

Efter at have lagt et flisegulv, vil der på et tidspunkt komme noget vedligeholdelse. Det kan være fliserne med tiden bliver hule, også kaldet skrukke. PCI til vedligeholdelse indebærer materiale som Apogel, også kendt som kunstharpiks. I forbindelse med vedligeholdelse har PCI også special rengøringsmiddel til epoxy. 

Ved at bruge PCI vedligeholdelse, kan du forlænge levetiden af dine fliser og fuger, samt sørge for at få et pænt og rent resultat. 

 

 

PCI flise vedligeholdelses materialer spændt vidt. Her findes der blandt andet materiale der effektivt hjælper med vedligeholdelsen af fliser, beton, terrasser og kældre. Det kan være revner hvor der løber vand igennem, eller hulrum under ens fliser. 

Her lærer du mere omkring hvilke PCI flise vedligeholdese materialer du kan bruge til at lime revner, samt hvorfor epoxy er så vigtig et bindingsmiddel til materialer brugt i badeværelser, eller industri gulve og vægge. 


Oversigt over PCI flise vedligeholdelse med Apogel 

Der er flere forskellige typer af epoxy, som kan bruges til at lime revner i beton, eller udfylde hulrum under fliser. Der er lavet flere forskellige typer af Apogel, så når du bruger PCI til flise vedligeholdelse og injicering, kan du få materiale der passer til det præcise formål. Så står du med en revne i beton eller lignende kan du bruge Apogel. Der er både Apogel F, E, H og PU. Selvom de har hvert deres unikke formål, fungerer de også godt sammen, til at løse nogle udfordringer. 

Af alt PCI flise vedligeholdelse, oplever vi mange bruger Apogel F. Denne kunstharpiks bruges til at udfylde revner i flisefuger eller beton. Det kan f.eks. bruges til at udfylde hulrum under fliser, for at fjerne skrukke fliser. 

Oplever du en revne lækker vand, er det dog et andet PCI flise vedligeholdelses kunstharpiks der skal bruges. Når man skal ordner revner, som kommer i direkte kontakt med vand, bruges Apogel PU. Denne epoxy vil kun blive aktiveret ved kontakt med vand. Efter kontakt, bobler den op og hærdes i løbet af 30 sek. for at stoppe vand gennemførelsen. Denne kunstharpiks bruges ikke alene, men i sammenspil med andre PCI flise vedligeholdelses materialer. Efterfølgende kan der bruges Apogel F, E eller H til at udfylde hulrum, alt efter miljøet revnen er i. 

Apogel E er en PCI flise vedligeholdes kunstharpiks der bruges for at skabe en permanent forsegling mod vand. Apogel E kan derudover bruges til at dække revner i mineralske byggematerialer. 

Har man derimod revner i et koldt miljø, bruges Apogel H. Denne PCI flise vedligeholdelses kunstharpiks kan bruges ved temperaturer ned til -5°C. Modsat Apogel F som kun kan bruges hvis underlaget har en temperatur over 10°C. Derudover kan Apogel H også bruges hvis der er et tidspres. 

Injicering er en stor videnskab, som afhænger meget af miljø og omgivelser når der skal vælges det rette materiale. Heldigvis er de fleste scenarier gennemtænkt ved udvikling PCI flise vedligeholdelse. 


Er du i tvivl omkring hvilken form for Apogel der skal bruges? 

Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe med fagviden og vejledning til de problematikker som du oplever i din hverdag. 

Du kan nemt få kontakt til os via både telefon 72606630 og email info@murergrej.dk.


Epoxy har en indflydelse på flise vedligeholdelse

Epoxy er et bredt emne, og dækker over mange forskellige ting. Der findes både epoxy i Apogel, men også flisefuger som Durapox Premium. Begge er gode materialer til dine fliser, og indeholder epoxy. 

Grunden til at der er forskel på blandingen af fugemassen der bruges til murværk og til fliser, er fordi den efterfølgende vedligeholdelse er forskellig. Derfor er der blevet tænkt grundigt over blandings materialerne da man har udviklet materiale fra PCI til flise vedligeholdelse. Ved at blande epoxy i fugemassen, og bruge dette som bindeled frem for cement, får du en mere kemisk resistent flisefuge eller overflade. Ved PCI finder man både flisefuger med epoxy eller cement. Så du kan selv vælge hvilken der passer dit behov bedst. 

Epoxy er syreresistent, når det bliver brugt i din blanding kan dine fliser håndtere syreholdige midler og materialer. Det kan være i arbejdsmiljø med f.eks. slagteri eller mælkeproduktion. Fordi rengøringen i disse industri miljøer oftest har højere krav, har PCI flise vedligeholdelse materialer altid slidstærke, udover at være kemiske resistente.  

Så når man bruger epoxyfuger i hjemmet, skal du ikke længere bekymre dig om hvilke rengøringsmidler du bruger til at fjerne kalk i brusekabinen. Flise vedligeholdelsen bliver nemmere og mere bekymringsfrit når du bruger epoxyfuger. Hvis du er bekymret for, hvordan man så fjerner disse epoxy rester fra flisen efter fugning og montering, kan du slappe helt af. PCI flise vedligeholdelse indeholder også special rengøringsmiddel til at fjerne disse epoxy rester fra flise overfladen.