PCI Betonreparationer

Står du midt i et beton projekt? Du skal muligvis reparere revner, eller sørge for at en kældervæg er beskyttet mod fugt. Der findes flere PCI betonreparation materialer der kan hjælpe dig med beton arbejdet. Dette indeholder blandt andet materialer der sørge for at holde vandet ude, samt grundvand eller fugt ude af kælderen. 

Materialer til betonreparation fra PCI er slidstærke, og kan hjælpe til tætninger, men også til befæstelse og montage. 


Er du i tvivl omkring mulighederne der ligger i PCI betonreparationer

Vi vil gerne tage dig igennem mulighederne der ligger i Polyfix og kunstharpiks når det kommer til reparationer af beton, samt hvordan du kan tætte bygninger mod fugt og trykkende vand. 


Polyfix eller kunstharpiks? 

Man behøver ikke at vælge den ene eller den anden. Oftest er en kombination af PCI betonreparations materialerne den bedste mulighed. 

 Apogel, også kendt som kunstharpiks, er tyndtflydende så det render render let helt ind i alle små revner i gulvet, hvor den udfylder hulrummet og limer det sammen.

Apogel er en effektiv lim til betonreparationer fra PCI. Apogel kan fås i forskellige versioner som alle har hver deres formål når det gælder limning og reparation af beton. 

Har du i stedet skader i en betonvæg, er der flere mulige materialer og fremgangsmåder, når det gælder  brugen af PCI til betonreparationer

Er det vægge man skal reparere revner i, så lukkes revnen først i overfladen. Det kan gøres ved at spartle med PCI Polyfix 5 min. eller med silikone. Når det er hærdet borer man huller ind i revnen på væggen. Så kan man med en injicering sprøjte udfylde det bagvedliggende hulrum.

Injicering er en videnskab, og materialet brugt til limning af revnerne afhænger meget af miljøet. PCI betonreparations materialer fungerer godt, når man ved hvilke der skal bruges. 

Ønsker du at lære mere omkring hvornår du bruger hvilken kunstharpiks fra PCI til betonreparationer? Så kan du læse mere om Apogel her

Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 72606630 eller via mail Info@murergrej.dk. Her kan vi give dig præcis vejledning til din udfordring. 

Alt efter hvilket materiale der er revner i, samt for store og dybe disse revner er, skal du bruge kunstharpiks eller Polyfix. Ved dybe revner, kan man med fordel bruge en kombination af betonreparations fra PCI materialer.  


Beskyt kælderen mod jordfugt og grundvand

Det er ikke rart at få noget som frugt eller vand i kælderen. Ved at bruge Pecimor 2K kan du undgå dette.

Det er et materiale som tætner mod fugt og trykkende vand, og skal påføres på den side af bygningen som er mod vandtrykket. Ved at bruge et materiale som dette på ydervæggen af kælderen, kan man undgå jordfugt og grundvand. Som ved de andre produkter, er PCI betonreparations materialerne medgørelige og let at blande. 

Så hvis miljøet kan blive en udfordring i forbindelse med fugt, kan det være man skal vende ideen om at bruge Pecimor 2K til sit byggeprojekt. 

Ellers kan man overveje materialet Nanocret R4 PCC, som er lavet til udjævning og reparation af beton i vådrum eller til konstruktioner nær havet og vandområder. Materialet er smidig, og vandtæt med minimalt svind. Nanocret R4 PCC har mange formål hvad angår PCI betonreparation, blandt andet kan materialet bruges som afretningslag til betonlofter og søjler. 

Alt efter hvad man ønsker at opnå med sin betonreparation, vil Repament Fein også kunne hjælpe. Skal der laves et mindre fald på overfladen, kan PCI betonreparations materialet Repament Fein bruges, fordi det kan blive lagt i tykkere lag end andre afretnings mørtler. 


Valget af det rette materiale kan være svært, og afhænger meget af det ønsket resultat, samt miljø og omgivelser. Derfor, hvis du er det mindste i tvivl om det, hvilket PCI betonreparations materiale som vil give mening til dit projekt, er vores kompetente kundeservice klar til at svare på dine spørgsmål og vejlede dig. Du kan træffe os på telefonen 72606630 og email info@murergrej.dk.