PCI Betonreparationer

 

Står du midt i et betonprojekt? Du skal muligvis reparere revner, eller sørge for at en kældervæg er beskyttet mod fugt. Der findes flere PCI betonreparation materialer der kan hjælpe dig med beton arbejdet. Dette indeholder blandt andet materialer, der sørger for at holde vandet ude, samt grundvand eller fugt ude af kælderen. 

Materialer til betonreparation fra PCI er slidstærke, og kan hjælpe til tætninger, men også til befæstelse og montage. 

 

 
Er du i tvivl om mulighederne indenfor brugen af PCI’s produkter til betonreparationer?
Vi er her for at guide dig gennem de mange muligheder, der findes med Polyfix og kunstharpiks til betonreparationer, samt hvordan du kan beskytte dine bygninger mod fugt og trykkende vand.
 

Polyfix eller Kunstharpiks?

Du behøver ikke at vælge mellem de to. Ofte er en kombination af disse PCI-produkter den mest effektive løsning.
 
Apogel, også kendt som kunstharpiks, er tyndtflydende og trænger nemt ind i selv de mindste revner i betonet, hvor det fylder hulrummet ud og binder det sammen. Apogel er en effektiv løsning fra PCI til betonreparationer. Produktet er tilgængeligt i forskellige versioner til forskellige formål.
Ved skader på betonvægge, findes der flere mulige materialer og metoder, som du kan bruge.
 

Reparation af Revner i Vægge

Hvis du skal reparere revner i vægge, skal revnen først lukkes på overfladen. Dette kan gøres ved at spartle med Polyfix 5 min. eller med silikone. Efter hærdning borer man huller ind i revnen på væggen, hvorefter det bagvedliggende hulrum kan fyldes ved injicering.
 
Injicering er en teknisk proces, og valget af materiale til limning af revner afhænger i høj grad af miljøet. PCI betonreparationsmaterialer er effektive, når du ved, hvilken type der skal bruges.
 

Beskyt din Kælder mod Jordfugt og Grundvand

Ingen ønsker fugt eller vand i kælderen. Ved at bruge Pecimor 2K kan du undgå dette. Det er et materiale, der beskytter mod fugt og trykkende vand, og som skal påføres på bygningens side, der vender mod vandtrykket.
Ved blandt andet at bruge et produkt som dette på kælderens ydervægge, kan du undgå jordfugt og grundvand i en vis grad.
 
Som med de andre produkter er PCI betonreparationsmaterialer nemme at blande.
 

Vælg det Rette Materiale

Valget af det rette materiale kan være udfordrende og afhænger i høj grad af det ønskede resultat, samt miljøet og omgivelserne.
 
Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilket PCI betonreparationsmateriale der vil være bedst til dit projekt, så står vores fagdygtige kundeservice klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon 7260 6630 eller via e-mail på info@murergrej.dk