Mærker

Værktøjet er vigtigt når man arbejder, derfor ved vi at det altid er bedst at arbejde med et mærke man kender og har tiltro til. Du leder muligvis efter dit bestemte brand.

I så fald har vi samlet vores største producenter her. Du finder alt fra PCI, Montolit, Danetool, Carat tools osv. fra vores sortiment. Her kan du finde frem til det mærke du bruger til dine projekter. Om det så er til fliser, omfugning, eller noget helt tredje. 


Hvorfor bruge det samme producent? 

Vi er alle forskellige, med forskellige behov. Vi har nogle mærker som vi har brugt i længere perioder, eller haft gode erfaringer med. Det er meget sandsynligheden at resten af deres produktudvalg har de funktioner, eller den kvalitet som vi leder efter. 

Når man bruger det samme brand til sit værktøj, er man også mere sikker i forbindelse med kompatibiliteten mellem værktøjet. Dette gælder især ved batteridrevet værktøj. Hvis man vælger en masse forskellige mærker, skal du have ladestationer, og batterier til de forskellige mærker. I stedet for at købe flere batterier i ét mærke, som kan bruges til både boremaskine, vinkelsliber osv. Fordi det er den samme producent kan du være mere sikker på at det værktøj du bruger arbejder bedre sammen. 

Ved materialer sikrer den samme producent at de forskellige materialer arbejder godt sammen i et projekt, og giver de rette omstændigheder for at materialerne virker optimalt. Det kan være en grunder som sikrer at flise limen fra samme brand fungerer optimalt, eller at farverne på fugerne er ens, selvom man skifter til gummifuger. 


Hvorfor skal man IKKE bruge det samme producent?

Når man vælger kun at bruge et mærke, er det muligvis på baggrund af en god tidligere erfaring med producenten. Der kan også være andre faktorer der har indflydelse i forbindelse med dette valg. Prisen i sammenligning med levetiden, eller brugbare funktionaliteter samt producentens produktudvalg. Jo større udvalg af forskellige produkter, som kan være kompatibel med hinanden, jo bedre. Dog kan disse mærker have andre faldgruber som pris eller batterilevetid. 

Derudover skal man også altid være opmærksom på at nogle producenter er specialiseret indenfor et felt. Værktøjet fra dette brand vil være optimeret inden for dette felt og denne brug. Derfor fungerer værktøjet fra et anden producent muligvis bedre til præcis det ene formål, end det mærke man er vant til at bruge. Når man kun bruger et bestemt mærke, er det ikke altid det brand som har det bedste værktøj til et givent formål.

Ved materialer er det samme problematik. Man bliver nødt til at sætte sig ind i alternativerne, for at være sikker på at materialerne kan samarbejde. Materialet skal kunne opfylde de samme krav til omstændighederne, og præstere på niveau eller bedre end materialet lavet af samme producent. Det er muligt at der findes andet værktøj eller materiale, som kan klare en bestemt opgave bedre. 

Vores anbefaling er at man altid bør tage alle faktorer ind i spil. inden man træffer sin beslutning. Tidligere erfaringer er vigtige, men at sætte sig ind i mulighederne, som andre mærker giver til et værktøj er lige så vigtig.

Har du nogle spørgsmål hvad angår brands, eller valg af værktøj, materialer osv. er vores kundeservice altid klar til at hjælpe på telefon 72606630 og mail info@murergrej.dk