PCI Flisearbejde

I denne kategori finder du alt PCI til flisearbejde.  Ude som inde, men også til gulv og væg. Der er mange ting som skal overvejes når man vælger materiale til fliselægning. Blandt andet flise størrelse, type, samt hvilket miljø der er i rummet. 

Her i kategorien finder du produkter som Nanofug Premium og Durapox Premium, som begge er fantastiske materialer fra PCI til arbejde med fliser


Er du i tvivl om du skal bruge PCI til flisearbejdet?

I så fald vil vi her hjælpe dig med at se om det er den rigtige producent for dig, samt hvorfor man bør bruge PCI i sit hjem. 


Overvejelser til valg af fuge

Der er mange forskellige overvejelser som man skal igennem inden man får valgt den rigtige type fuge eller lim. Størrelsen på dine fliser har en indvirkning på hvordan du bedst håndterer og monterer fliserne, samt hvilken metode er smartest. Ved at bruge materialer fra PCI til flisearbejdet kan du få fuger som kan bruges til stort set alle gøremål. Der er specielt lavet flisefuge og fliselim til at lave terrasser eller bassin.

Disse klinkefuger er fantastiske, fordi de har specielle egenskaber mod vand. Nanofug Premium er et perfekt eksempel på hvordan flisearbejde med PCI er nemmere. Mixturen er nem at sprede og rengøre fra fliserne efterfølgende vedligeholde. Nanofug Premium er vand- og smudsafvisende. Derfor kan man efterfølgende holde fugerne rene længere. 


Farver på fuger

For at sikrer den bedste oplevelse i brugen af PCI til flisearbejdet, er der et bredt udvalg af forskellige fuger som kan bruges. Lige meget hvilken farve dine fliser er, kan du med en masse forskellige farvemuligheder på flisefugerne få den perfekte fuge, både i epoxy og cement. 

Nanofug Premium har ikke mindre end 28 forskellige farver som man kan vælge mellem. Vi har gode erfaringer med PCI til flisearbejdet, blandt andet grundet farvesystemet. Du kan få samme farve fuge ved mange forskellige projekter og fliser. Alle disse farver kan fås i både epoxy og cementfuge, så du kan bruge samme fugefarve selvom materialet skifter. Dertil findes der selvfølgelig også en silikone fuge der passer med farven og kan bruges i badeværelser og andre vådrum. Du kan sikrer konsistens og lette arbejdsgangen angående farvning ved at bruge PCI til flisearbejdet.


Det er svært at lægge store fliser

Fliser bliver større og større, og derfor bliver man også nødt til at tænke i nye baner når det gælder arbejdsgange, materiale og værktøjsbrug når man arbejder med store fliser. 

Det kan være svært en gang imellem at arbejde med store fliser. Derfor letter PCI flisearbejdet med store fliser, ved at have udviklet materialer velegnet til store fliser fremfor til små mosaik fliser. Store fliser sætter andre krav til fliselim, fugebredde samt dybde. Dermed også nogle andre krav til den fliselim og flisefuge der bruges når man arbejder med store fliser. 

Dog er materialerne ikke alting som store fliser sætter krav til. Man skal være mere opmærksom på at disse fliser skal håndteres korrekt, for ikke at knække, men også under montering at limen spredes nok på bagsiden - derfor bliver fliselim monteret både på gulvet, og på bagsiden af flisen. 


Mangler du nogle sugekopper til at gøre livet nemmere ved håndtering og montering af store fliser? så har vi samlet alle sugekopper i denne
kategori.