PCI Flisearbejde

I denne kategori finder du alt PCI til flisearbejde.  Ude som inde, men også til gulv og væg. Der er mange ting som skal overvejes når man vælger materiale til fliselægning. Blandt andet flise størrelse, type, samt hvilket miljø der er i rummet. 

Her i kategorien finder du produkter som Nanofug Premium og Durapox Premium, som begge er fantastiske materialer fra PCI til arbejde med fliser


Er du i tvivl om, hvorvidt du skal anvende PCI-produkter til dit flisearbejde? Vi er her for at guide dig gennem din beslutning og hjælpe dig med at forstå, hvorfor de kan være det ideelle valg for dig.

 

Valg af den rette fuge og fliseklæb

At vælge den rette fuge og klæb kan være en kompleks proces, der kræver nøje overvejelser. Flisens størrelse kan påvirke både metoden til montering og håndtering af fliserne.
 
Med PCI-produkter kan du opnå fuger, der er alsidige og effektive til næsten enhver opgave. Deres specialdesignede flisefuger og -lim er ideelle til projekter såsom terrasser og bassiner.
 
Deres klinkefuger er bemærkelsesværdige, idet de er vandresistente. Nanofug Premium er et perfekt eksempel på, hvordan flisearbejde kan gøres nemmere. Denne blanding er let at sprede og rengøre, og er både vand- og smudsafvisende. Dette sikrer, at dine fuger forbliver rene i længere tid.
 

Farvevalg på fuger

PCI tilbyder et bredt udvalg af fuger i forskellige farver for at sikre den bedste oplevelse. Uanset farven på dine fliser, vil du kunne finde den perfekte fugefarve i vores sortiment, både i epoxy og cement.
 
Nanofug Premium kommer i ikke mindre end 28 forskellige farver. Vi har haft gode erfaringer med brugen af deres produkter i flisearbejde, især på grund af farvesystemet.
 
Du kan opnå konsistens og effektivitet i dit farvevalg ved at bruge PCI til dit flisearbejde.
 

Udfordringer med store fliser

Større fliser kan præsentere udfordringer i forhold til arbejdsprocesser, materialevalg og værktøjsbrug.
PCI letter processen ved at tilbyde materialer, der er specielt designet til håndtering af store fliser. De stiller helt andre krav til fliselim og fugedybde.
 
Håndtering af store fliser kræver nemlig særlig opmærksomhed for at undgå brud og sikre korrekt limning. For at gøre dette lettere, anbefaler vi at anvende sugekopper, som kan findes i denne kategori.
 
PCI er her for at gøre dit flisearbejde nemmere og mere effektivt. Uanset om du arbejder med store fliser eller søger det perfekte farvevalg til dine fuger, har Murergrej.dk løsningen for dig.