Materialer

Her på siden finder du et bredt udvalg af materialer til mureropgaven eller dit næste fliseprojekt. Vi sælger både decomaterialer til arbejdet med microcement og marmorpuds, produkter til betonreparationer, arbejdet med kalk, produkter til murværkspleje, flisepleje, men også alt til indfarvning af beton og mørtel. Vi har bestræbet os på, at gøre vores sortiment så bredt som overhovedet muligt, så du altid kan få fat på netop det du står og har behov for.

Vælg den ønskede kategori

Stort sortiment af byggematerialer samt materialer til dit flisearbejde, murerarbejde og vedligeholdelse

Skal du bruge byggematerialer til dit næste byggeprojekt om så det er mørtel, marmor, plastificering, PP microfibre, eller søger du efter materialer til betonreparationer, flisepleje, flisevedligeholdelse, materialer til flisearbejde eller materialer til pleje af murværk, så finder du her et passende udvalg af produkter til formålet. Vil du i gang med marmorpuds eller microcement, så finder du ligeledes alt til formålet her på siden. Måske har du planer om et Gør-Det-Selv (DIY) projekt i eller ved huset, i haven eller måske i sommerhuset, så får du måske behov for pålidelige og effektive rensemidler og imprægnering af bl.a. murværket. Arbejder du med betonstøbning, eller vil du i det hele taget arbejde med de lidt mere kreative produkter, så er vores udvalg af farvestof til mørtel, farvede glassten og skærver og farvestof til beton et oplagt besøg værd. Er du på udkig efter kalkprodukter til kalkning i forbindelse med kalkning af ældre bygninger, så er vores sortiment af kalkmælk, kalkvand og kulekalk bare nogle af de muligheder du kan udforske.

Med vores brede udvalg af byggematerialer, materialer til flisearbejde, opmuring og betonreparationer sparer du både tid og penge, idet dine udførte arbejdsopgaver får en øget holdbarhed. Hos Murergrej.dk fører vi produkter til private såvel som erhverv til alle salgs projekter, som du har bestilt, eller skal have igangsat. Når du køber materialer hos os, handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Vi har en høj forventning til vores samarbejdspartnere og distributører for at sikre, at vores kunder altid får kvalitet mellem hænderne med hurtig leveringstid.

Har du spørgsmål til vores sortiment af byggematerialer eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.