RUBI

RUBI

Her i kategorien kan du finde alt fra producenten RUBI. De har samlet ekspertise og viden i produktionen af værktøj til flisearbejde samt lægning siden 1951. Efter at have udviklet den hydrauliske fliseskærer til mosaikfliser, har RUBI været en af frontløberne for alt videre udvikling indenfor flisearbejdet. Ved at producere effektivt værktøj af høj kvalitet, har de sat deres mærke på branchen. Ønsker du at lære mere om deres fliseværktøj, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@murergrej.dk eller +45 7260 6630.

RUBI er en virksomhed inden for RUBI Group, der går ind for tre kerneværdier: Udmærkelse, Respekt og Passion. Disse værdier er dybt implementeret i virksomhedens DNA, og de guider deres drift og relationer. Vi tilbyder et udvalg af deres produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser.
 
Ved at fastholde deres kerneværdier sigter virksomheden mod at etablere en stærk virksomhedsidentitet og opnå succes i deres bestræbelser. Derfor kan du være sikker på, at deres produkter og el værktøj har en fremragende kvalitet og lang holdbarhed.
 
Rubi vægter ergonomi og funktionalitet højt i udviklingen af deres produkter, der desuden også er lavet af genbrugsvenlige materialer. Dette resulterer i produkter, der er både bæredygtige og miljøvenlige, så du kan vide dig tryg med dit køb hos denne virksomhed.
 
Hvem er RUBI?
De er et datterselskab af Germans Boada S.A., der er specialiseret i fremstilling af værktøjer og maskiner til bygge- og renoveringsbranchen. Deres ekspertise ligger i fliseskæring, håndtering og montering af keramik og andre byggematerialer.
 
Hvorfor skal du vælge dem?
Virksomheden er anerkendt blandt professionelle i hele verden, der vedvarende bruger deres produkter på grund af deres høje kvalitet.
 
Udmærkelse er hjertet i alt, hvad RUBI gør. De stræber efter perfektion i enhver opgave og projekt ved at udnytte deres erfaring, faglige viden og grundighed for at levere exceptionelle resultater.
Virksomheden omfavner også innovation og søger konstant måder at transformere og tilføje værdi i byggebranchen.
 
Respekt er en anden grundlæggende værdi for dem. De fremmer et tæt og dynamisk miljø, hvor kolleger og samarbejdspartnere behandler hinanden med tillid, venlighed og ydmyghed.
 
De tror på at lære af fejl, anerkende begrænsninger og fremme teamwork for at opnå succes.
 
Passion er den drivende kraft bag deres arbejde. De nærmer sig deres opgaver med engagement, optimisme og beslutsomhed. Virksomheden og dens medarbejdere er dedikerede til at træffe de rigtige beslutninger og stræber altid efter effektivitet, rentabilitet og sikkerhed.