OX-ON Høreværn

OX-ON Høreværn

Her på siden kan du finde alt inden for ørebeskyttelse fra OX-ON. Pas på dine ører på arbejdspladsen med nogle højkvalitets høreværn eller ørepropper, så du kan sikre din hørelse med, hvad du finder mest behageligt i dit arbejde. OX-ON høreværn er komfortable og holder de skadelige lyde på afstand, og passe på din hørelse. Mangl aldrig beskyttelse til dine ører, med vores hurtige levering kan du få dem leveret fra dag til dag i hele det brofaste Danmark.

OX-ON er en producent af sikkerhedsprodukter såsom høreværn med forskellige funktioner, herunder blandt andet nogle med mulighed for Bluetooth-forbindelse. Deres produkter er ergonomisk designet og lette at bruge.
 
Vi kan vi tilbyde et bredt udvalg af OX-ON produkter til ørebeskyttelse med alt lige fra ørepropper til lyddæmpende høreværn. Ørebeskyttelse er vigtig for at beskytte din hørelse mod skadelig
støj. Når vi udsættes for høje lyde over længere tid, kan det forårsage skade på vores ører og føre til høretab eller tinnitus.
 
Deres høreværn tilbyder en behagelig pasform og justerbare funktioner, der sikrer individuel tilpasning, så du får en komfortabel og behagelig oplevelse mens du arbejder.
 
Et par af deres populære modeller er Hørebøffer D1 Komfort, der er lette og giver en moderat dæmpningsværdi (SNR) på 31 dB. Også Hørebøffer BT2 Komfort, som er et robust høreværn med Bluetooth funktion, indbygget mikrofon og AUX-indgang, der giver dig mulighed for at lytte til musik, mens du arbejder, eller modtage trådløse opkald uanset hvor på din arbejdsplads, du befinder dig.
 
Yderligere beskytter de også brugeren mod moderate støjniveauer under arbejdet, da det er ekstremt vigtigt at passe på sin øresundhed.
 
Høreværn fra OX-ON er CE-mærket og opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder. De er også EN-certificeret inden for EN 352-1, EN 352-6 og EN 352-8, som er specifikke lovkrav inden for EN-standarder, der er beregnet til arbejde. Dette betyder, at OX-ON ikke kun lever op til de grundlæggende sikkerhedskrav, men også er testet og godkendt efter specifikke standarder for optimal beskyttelse af hørelsen.
 
Derfor kan du trygt købe din ørebeskyttelse hos Murergrej.dk og få den bedste kvalitet, der passer lige præcis til dine arbejdsbehov, til den bedste pris.