PCI

PCI

Det er et brand til alle de professionelle fliselæggere. Står du og skal igang med et fliseprojekt? PCI har fantastiske produkter og stor viden på alt der gælder indendørs og udendørs fliser. Der er produkter til alle dele af arbejde med fliser og klinker. 

Deres materialer er af høj kvalitet, og langt de fleste overholder kravene for miljøcertificeringer som f.eks. Svanen. Så mureren får et godt stabilt materiale af høj kvalitet, og som slutbruger, kan du vælge miljørigtige produkter.

Vi tilbyder et bredt udvalg af PCI-produkter, lige fra fliselim og fugemasse til reparationsmaterialer. Uanset om du skal lave nyt flisebadeværelse eller reparere beton, har vi de højeste kvalitetsprodukter, der kan hjælpe dig med at opnå de bedste resultater i dit arbejde.
 

Hvem er PCI?

Det er et velkendt tysk firma, grundlagt i 1950. Med over 300 produkter i sortimentet, har de hurtigt etableret sig som en stor spiller på det tyske fliselægningsmarked.
 
Deres produkter spænder bredt, lige fra fliseuniverset til betonreparationer, og er designet til at levere fremragende resultater i hver deres kategori. Uanset hvilken type flisearbejde du skal udføre, har vi de rette materialer, der gør arbejdet nemmere.
 

Hvorfor vælge PCI?

Deres produkter er ikke blot af høj kvalitet, men de er også mere skånsomme for naturen. Flere af deres produkter lever op til kravene for flere forskellige certifikater såsom Svanen, DGNB og EMICODE. Ved at bruge deres produkter kan du være sikker på, at de materialer, der anvendes i dit hjem, er produceret på en skånsom måde.
 
Er du bekymret over, hvor meget materiale du skal bruge til dit projekt? PCI Danmark har en handy forbrugsberegner, der kan hjælpe dig med dine beregninger. Du kan også læse mere i dybden om forbrugsberegning her.
 
Hos Murergrej.dk har vi et tæt samarbejde med PCI. Vi har adgang til en stor mængde faglig viden, som vi har fået gennem vores deltagelse i deres Alpen Cup. Vi har selv haft gode oplevelser med at arbejde med deres
materialer, og vi er glade for at kunne dele denne viden med vores kunder.
 
PCI har masser af viden og erfaring indenfor fliser, og de ønsker at dele denne viden med hele verden.
 
Som en af de danske distributører er vi stolte over, at kunne bringe disse produkter ud på det danske marked. Vi er dedikerede til at formidle den faglige viden indenfor flisebelægning og brugen af produkterne, så alle kan opnå fantastiske resultater uden problemer.
 
Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, eller hvis der er noget, som du ikke kan finde i vores webshop, er du altid velkommen til at kontakte os.
Du kan ringe på vores telefonnummer 7260 6630 mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.