PCI

PCI

Det er et brand til alle de professionelle fliselæggere. Står du og skal igang med et fliseprojekt? PCI har fantastiske produkter og stor viden på alt der gælder indendørs og udendørs fliser. Der er produkter til alle dele af arbejde med fliser og klinker. 

Deres materialer er af høj kvalitet, og langt de fleste overholder kravene for miljøcertificeringer som f.eks. Svanen. Så mureren får et godt stabilt materiale af høj kvalitet, og som slutbruger, kan du vælge miljørigtige produkter.

I denne kategori finder du vores forskellige PCI produkter. Her findes alt lige fra fliselim og fugemasse til reparationsmaterialer. Find højkvalitetsprodukterne, der kan hjælpe dig med at få de bedste reslutater i dit arbejde. Skal du have lavet nyt flisebadeværelse, vil vi anbefale PCI Durapox® Premium til dine fuger.

Her kan du vælge imellem 15 flotte farver, der passer perfekt til designet og dine fliser.


Hvem er PCI? 

PCI er et tysk firma, grundlagt i 1950 af ingeniørerne Karl Strehle and Hans W. Schulz. PCI har taget tysklands fliselægnings marked med storm, og blev hurtig et stort brand i industrien. De har over 300 produkter, der spænder over for fliseuniverset og betonreparationer mm. Der er specielle produkter designet til at være fantastisk til hver deres del. 

Lige meget hvilken type flisearbejde du skal lave, om det er fugning eller montering er der høj kvalitets materialer som er nemmere at arbejde med. 

Der er også produkter til vedligeholdelse af fliser, som f.eks. at fixe skrukke fliser eller fjernelse af epoxy. 

Mangler du afretnings mørtel eller skal reparere beton, har PCI materialer til et hvert miljø og ethvert behov.   


Hvorfor bruge PCI?

PCI sørger for deres produkter er af høj kvalitet, men uden at gå på kompromis med deres miljøansvar. Derfor er mange af produkterne miljøvenlige, og kan overholde kravene for flere forskellige certifikater så som Svanen, DGNB og EMICODE. Produkterne er stadigvæk effektive, nemme at bruge, og af høj kvalitet.

Du kan læse nærmere på hvert individuelt produkt hvilke der overholder kravene for disse certificeringer, eller kigge på denne PDF for at få et overblik. 

Bruger du produkter som overholder kravene til disse forskellige certificeringer, så kan du være sikker på hvilken form for dampe der kommer fra de materialer der bliver brugt i hjemmet samt at materialerne er blevet miljøvenligt produceret. 


Forbrugsberegner af PCI materiale

Vi får ofte spørgsmål relateret til hvor meget materiale der skal bruges til et projekt med PCI materialer. Det er en forståelig bekymring, og klart vigtigt at have nogle tal på. 

Heldigvis har PCI Danmark en god forbrugsberegner, som kan hjælpe dig med dine udregninger.

PCI forbrugsberegner

Inde på beregneren skal du vælge produktet du ønsker at finde forbruget på. 

Derefter er der input felter som skal udfyldes for at forbruget kan beregnes. Det er informationer som fugebredde, areal, tykkelse af lag osv. 

Hvis du er i tvivl omkring hvad der er det mest optimale lagtykkelse osv. kan du læse mere i dybden omkring forbrugsberegning af PCI her.


Samarbejdet mellem Murergrej.dk og PCI

Vi har et godt og tæt samarbejde med PCI. Gennem samarbejdet har vi fået adgang til større faglig viden. Blandt andet ved at tage med til PCI Alpen Cup, hvor vi tog del i fremvisninger af produkter, og lært hvordan de bliver brugt af professionelle i faget.

Vores egen oplevelse af materialerne er gode, og de gange vi selv har arbejdet med dem, har de været nemme og rare at håndtere. Det gjorde de frustrerende dele af fliselægningen mere medgørlige. 

Det giver os muligheder for at formidle viden direkte fra producenten ud til kunderne, og dermed også bedre at kunne besvare dine spørgsmål.   


Lær mere for at undgå uheldigheder

PCI har masser af viden og erfaring indenfor fliser, og ønsker at dele alt denne viden med hele verdenen. Vi er glade for at være en del af de danske distributører, som kan hjælpe med at få disse produkter ud på det danske marked, så vi alle kan få glæde af dem. Dertil er der en masse faglig viden indenfor flisebelægning, samt brugen af produkterne, som vi gerne vil formidle. På den måde kan alle få glæde af nemmere at kunne lægge fliser i alle størrelser, i alle miljøer og opnå rigtig godt resultat uden problemer.