Snorholdere

Mangler du en snorholder til opmuring eller en holder til murersnoren? Vi har forskellige typer til alle formål i vores sortiment, så du nemt finder den rette snorholder til dit arbejde. Alle snorholderne til opmuring i udvalget lever op til de skrappeste krav, den professionelle murer stiller. Hos Murergrej.dk har vi fokus på at levere kvalitetsudstyr, der gør dit arbejde nemmere. Vi står for murergrejet, så du kan udføre dit arbejde både effektivt og præcist.

Snorholdere gør dit arbejde med opmuring betydeligt lettere


For at gøre en skifteflytning betydeligt nemmere under opmuringen har vi på denne side et stort udvalg af snorholdere. Der er både de traditionelle af plastik, eller innovative, men prisvenlige varianter, som du f.eks. finder i vores Cliffhanger eller DeProsa Multiflyer, der er bedst egnet til ufremkommelige steder, eller når du skal lave gesims. Har du ikke mulighed for at sætte en hjørnejernholder op, så er en snorholder det perfekte alternativ og som hjælper med at styre snoren på lange strækninger eller i blæsevejr.

Har du spørgsmål til vores sortiment af snorholdere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.