Multislib

Slibeværktøj med multislib funktioner anvendelsesområder

På denne side præsenterer vi vores værktøj til multislib af overflader som cement, puds, mursten, gips, spartelmasse, beton, epoxy, glasfiber og mange andre materialer. Med den ombukkede kant er den ideel til at slibe kanter ved gulv eller væg. Generelt er slibebrættet rigtig god til slibning af ujævnheder på alle overflader. Slibefladen er af hårdmetalkorn. Det holder langt længere end sandpapir. Et fantastisk redskab, der altid er klar til brug. Det gode håndtag gør det meget let at arbejde med, og det er også mere skånsomt for hænderne og håndled.
Det korte slibebræt fås i 3 forskellige grovheder: korn 14, 24 og 36. Det lange slibebræt fås i korn 14 og 24. Slibeskiverne med en diameter på 125 mm i korn 14, 24 eller 36 er til brug på vinkelsliber.

Har du spørgsmål til vores sortiment af multislib eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.