Mørtelfugepistoler

Skal du reparere mørtlen på et hus eller en anden facade, finder du en passende mørtel fugepistol og tilbehør lige her hos Murergrej.dk. Foruden selve pistolerne finder ud også reservedele til de forskellige brands som QuickPoint og DanePoint samt et stort udvalg af forskelligt tilbehør, som er helt uundværligt i forbindelse med arbejdet – både som professionel og gør det selv-mand eller -kvinde. Find den rette mørtel fugepistol og tilbehør til dit projekt lige her.

Vælg den ønskede kategori

Mørtelfugepistolen forenkler omfugningen af dine murstensvægge på huset


Med mørtelfugepistolen vil man altid kunne fuge mindst dobbelt så hurtigt som normalt. Du kan enten bruge den Fugemørtel der er lavet til maskinen, eller du kan selv blande mørtel + cement og tilsætte plastificering. Der er en masse tid og besvær at spare med fugepistolen, og efter fugningen er det langt nemmere gøre stenene rene igen. Bestil en demonstration ved at udfylde detaljerne i kontaktformularen

Hvis Mørtelfugepistolen bliver lidt for tung at bære, så kan du også med fordel se vores Flexlift værktøjsophæng her.


Ikke helt overbevist endnu? Bestil en gratis og uforpligtende demo hjemme hos dig eller på byggepladsen her:

Har du spørgsmål til vores sortiment af mørtelfugepistoler, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.