Stenklippere

Mangler du en stenklipper eller murstensklipper til din næste mureropgave? På denne side finder du hele vores store udvalg af forskellige stenklippere og tilbehør til murstensklip og lignende. Hos Murergrej.dk stræber vi altid efter at være den professionelle håndværkers foretrukne forhandler, når det gælder murergrej, maskiner og redskaber. Derfor har vi også fokus på kvalitetsudstyr, og du kan derfor regne med, at alle vores produkter er i professionel kvalitet, når du handler hos os.

Stenklippere gør skæring af sten legende let

Vores store udvalg af stenklippere fra B & V byder på det helt rigtige til netop dit behov. Her finder du både den populære murstensklipper, combiklipper - som kan indstilles til forskellige stenlængder, bredder og tykkelser og blokstenklipper - som bruges til at klippe Leca blokke, gasbeton- og kalksandstensblokke. Fælles for dem alle er dog, at de alle sikrer et lige fint snit hver gang. Dertil kommer, at der med vores stenklippere er tale om kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Som tilbehør kan vi tilbyde et stativ til B&V klipper - stativet passer til mursten og combiklipper og kan monteres direkte på trillebøren.

Har du spørgsmål til vores sortiment af stenklippere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.