Gratspader

Gratspader til alle slags fliseprojekter


Skal du i gang med at skrabe gulve rene efter en byggeproces, så er det gratspaden, du skal have fat i. Med gratspaden kan du bl.a. fjerne rester af beton af sammenstøbninger, ujævnheder i gulvoverfladen af diverse byggemateriale. Derudover bruges den til rensning af forskallingsbrædder.

Her finder du gratspader fra kvalitetsmærker som Galax, Sprehn og Eskimo i klingebredder på 15, 20, 30 og 50 cm. Her er gratspader til alle slags opgaver i høj kvalitet, og du kan arbejde i oprejst stilling, hvilket er ergonomisk mere korrekt og skåner dine knæ og din ryg. Klingerne er meget robuste, og gratspaden fås med kraftigt træskaft. Fra det kendte mærke Eskimo kan skaft og løst blad også købes særskilt.

Du finder helt sikkert den rigtige gratspade hos Murergrej.dk. Måske vil du supplere grejet med en betonsliber fra Eibenstock, så har vi helt sikkert den rigtige til dig.

Har du spørgsmål til vores sortiment af gratspader eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.