Gratspader

Gratspader til alle slags fliseprojekter

Skal du i gang med at skrabe gulve rene efter en byggeproces, så er det gratspaden, du skal have fat i. Med denne kan du bl.a. fjerne rester af beton af sammenstøbninger, ujævnheder i gulvoverfladen af diverse byggemateriale. Derudover bruges den til rensning af forskallingsbrædder.
Her finder du blandt andre kvalitetsmærkerne Galax, Sprehn og Eskimo i klingebredder på 15, 20, 30 og 50 cm. Vores sortiment er af høj kvalitet og dækker alle slags opgaver, og du kan arbejde i oprejst stilling, hvilket er ergonomisk mere korrekt og skåner dine knæ og din ryg. Klingerne er meget robuste, og gratspaden fås med kraftigt træskaft. Fra det kendte mærke Eskimo kan skaft og løst blad også købes særskilt.
Du finder helt sikkert den rigtige gratspade hos Murergrej.dk. Måske vil du supplere grejet med en betonsliber fra Eibenstock, så har vi helt sikkert den rigtige til dig. 
Har du spørgsmål til vores sortiment eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til vores telefon på 7260 6630, som er åben fra mandag til fredag i tudsrummet kl. 8.00 - 17.00.