Vaskesvampe

Vaskesvampe til afvaskning under fugearbejdet

Her finder du vores vaskesvampe til rengøring under og efter flisearbejdet. Disse svampe er nemme at håndtere, og yderst effektive imod skidt og snavs, samt fjernelse af fugemasse rester på fliserne. Rengør ubekymret, da de er skånsomme overfor fliseoverfladen, og efterlader ingen mærker efter brug. Du kan her vælge mellem hydro og deco svampe til næste gang du rengør dine fliser. Med vores hurtige levering vil du aldrig skulle stå og mangle noget til rengøringen.

I denne kategori finder du vores alsidige vaskesvampe til afvaskning af flisearbejde efter fugningen eller alt andet form for afvaskning. Se herunder produkterne fra Deco og Hydro, som er fremragende og håndterlige svampe i tilpas størrelse. Med de rigtige redskaber ved hånden, går arbejdet som en leg.

Ved køb af 10 eller 100 stk er der penge at spare på vores produkter.
Tag også et kig under Murergrej.dk's skuresvampe i forskellige hårdheder til brug ved fugning af fliser, afvaskning af snavs, fugearbejde med epoxy m.m. Her kan du også finde vaskesvampe med fast håndtag.

Har du spørgsmål til vores sortiment eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.