Arbejdsmiljø

Her finder du et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr til arbejdet på byggepladsen eller ude hos kunden. Med vores sortiment kan du skåne kroppen bedst muligt.

Vælg den ønskede kategori

Skab det rette arbejdsmiljø med dette udvalg af sikkerhedsudstyr

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden, derfor går vi op i at finde de bedste hjælpemidler og det bedste sikkerhedsudstyr, så der er fokus på dit helbred. Det er vigtigt, at du har muligheden for at udføre dit arbejde uden besvær og fare for smerter. I vores sortiment har vi produkter til mureren såvel som selvbyggeren.

Hvad med f.eks. et sæt sikkerhedssko, nogle høreværnåndedrætsværnarbejdshandsker eller sikkerhedsbriller? Alt det, og meget mere, finder du til Danmarks nok skarpeste priser her på siden, hvor vi konstant tilføjer nye og praktiske produkter til selvbyggeren derhjemme og den fagkyndige murer på byggepladserne rundt omkring i Danmark. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af sikkerhedsudstyr og hjælpemidler eller blot en god idé til et murerværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.