0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Arbejdsmiljø

I denne kategori finder du et stort udvalg af hjælpemidler og sikkerhedsudstyr der gør arbejdsdagen betydeligt nemmere og langt, langt mere sikkert. Her er der tale om hjælpemidler og sikkerhedsudstyr med stor fokus på dit helbred, så du kan udføre dit daglige arbejde uden besvær, smerter eller sikkerhedsrisiki. Tag f.eks. vores knæpudestol; en yderst fiks løsning for alle der tilbringer en stor del af deres arbejdsdag på knæene, om så det er murere, tømrere eller dem, som ofte beder chefen om lønforhøjelse. 

Eller hvad med et sæt sikkerhedssko, høreværn, åndedrætsværn, arbejdshandsker eller sikkerhedsbriller? Alt det, og meget mere, finder du til Danmarks nok skarpeste priser her på siden, hvor vi konstant tilføjer nye og praktiske produkter til selvbyggeren derhjemme og den fagkyndige murer på byggepladserne rundt omkring i Danmark. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af sikkerhedsudstyr og hjælpemidler eller blot en god idé til et murerværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af sikkerhedsudstyr og alt andet inden for flise- og murerværktøj!