Baljemixere

Bland nemt fliseklæb med baljemixer

Her finder du vores sortiment fra kvalitetsmærket Eibenstock. Med deres effektive motor gør det, det nemt og enkelt at blande fugemørtel eller fliseklæb. Der er forskellige størrelser som kan dække alle dine behov, om det er en større beholder, eller en større motor, kan disse baljemixere hjælpe dig med blandingen af dit materiale trods viskositeten. Uanset hvilken du vælger, kan du trygt stole på at du vil være særdeles godt kørende. 


Bredt udvalg af baljemixere

Her på siden præsenterer vi vores motorbaserede baljemixere fra kvalitetsmærket Eibenstock, som blander alle materialer uafhængig af viskositet. Alle varer i vores sortiment er universælle og kraftige. Her er rummelige baljestørrelser på 65 og 90 liter. Vælg mellem en kraftig motor på 1500 eller 1800 W. Alle er lette at transportere med trækstang og hjulsæt. Eibenstock Twinmix 1800 har 2 modkørende rørestave med en kraftig motor på 1.800 W. Den er udstyret med et beskyttelsesgitter og en baljeholder, så baljen ikke drejer rundt. Med disse er du særdeles godt kørende.

Vidste du, at vi har færdigblandet mørtel specielt til Mørtelfugepistolen? Gå heller ikke glip af Murergrej.dk's fugetrykkejern for en god komprimeret fuge og en flot finish.

Har du spørgsmål til vores sortiment eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.