Baljemixere

Baljemixere

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
15
25
35

Her på siden præsenterer vi vores motorbaserede baljemixere fra kvalitetsmærket Eibenstock, som blander alle materialer uafhængig af viskositet. Alle vores baljemixere er universale og kraftige. Her er rummelige baljestørrelser på 65 og 90 liter. Vælg mellem en kraftig motor på 1500 eller 1800 W. Alle er lette at transportere med trækstang og hjulsæt.

Eibenstock Twinmix 1800 har 2 modkørende rørestave med en kraftig motor på 1.800 W. Den er udstyret med et beskyttelsesgitter og en baljeholder, så baljen ikke drejer rundt. Med disse baljemixere er du særdeles godt kørende.

Vidste du, at vi har færdig blandet mørtel speciel til Mørtelfugepistolen? Gå heller ikke glip af Murergrejs's fugetrykkejern for en god komprimenteret fuge og en flot finish.

Har du spørgsmål til vores sortiment af baljemixere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.30 - 17.00.

To Top