Gør-Det-Selv (DIY)

Her hos Murergrej.dk har vi et stort udvalg af værktøj og materialer til gør det selv-projekter, der giver gør det selv-manden eller -kvinden mulighed for at kaste sig ud i DIY projekter af enhver størrelse. På siden herunder finder du både materialer til betonstøbning, farvede sten, værktøj til omfugning og meget mere, og vi tilbyder skarpe priser på hele udvalget af materialer og værktøj til gør det selv-projekter.

Vælg den ønskede kategori

Her finder du alt der kan få Gør-Det-Selv hjertet til at slå hurtigere

Her på Gør-det-selv-siden har vi samlet en lang række produkter og værktøj til Gør-det-selv-manden eller -kvinden i huset. Alle produkter i denne kategori står i DIY - Do It Yourself-tegnet og har det tilfælles, at de allesammen gør murerarbejdet lettere og forbedrer resultatet. Her finder du desuden fliseforme, fibre til beton og mørtel, imprægnering til betonafstøbninger, betonsprøjter og meget andet.

Har du spørgsmål til vores sortiment af Gør-Det-Selv værktøjer og materialer, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.