Arbejdslamper

Arbejdslampe til håndværkere

Vores arbejdslamper er af mærkerne Epistar og Blue Electric. Med LED og hybrid teknologi er det lige meget hvor du er, så vil du kunne se dit arbejde. Lys er vigtigt, derfor er vores lyskilder med et klart lys, for at sikrer din succes med dit arbejde. Med de forskellige størrelser, samt mulighed for forskellige teknologier, kan du være sikker på at finde produkter som dækker dit behov til fornuftige priser. 

Arbejdslamper med LED og hybrid teknologi til fliseprojektet

I værkstedet eller på arbejdspladsen er god belysning altid afgørende for din succes. Netop derfor finder du det helt rette sortiment hos os - alt efter dit behov. Vi fører arbejdslamper i alle størrelser og med de nyeste teknologier af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Hos os finder du lamper fra Epistar og Blue Electric, der er udstyret med den seneste hybrid eller LED teknologi. Så får du ikke bare det lys, som du har behov for, men du sparer også penge på forbruget. Uanset dine behov, så har vi kørt et sortiment i stilling til markedets laveste priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Er du i tvivl, har spørgsmål eller har brug for vejledning er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 7260 6630. Vi har åbent mandag - fredag, kl. 8.00 - 17.00. Her er vi klar til at hjælpe/vejlede dig omkring dine beslutninger eller dine spørgsmål.