Murstenstænger

Mangler du murstenstænger? Så kan du finde den helt rette model til dit murerarbejde her på siden. Hos Murergrej.dk finder du forskellige modeller, der egner sig til forskellige formål, så du kan vælge lige netop dén, der passer bedst til dine behov. Med en murstenstang kan du løfte flere fliser ad gangen, og dermed bliver murerarbejdet gjort nemmere og mere effektivt. Du minimerer slæbet, så du kan bruge energien på det gode håndværk.


Murstenstænger gør løft af mursten betydeligt nemmere

Hos Murergrej finder du et udvalg af murstenstænger, både med ergonomisk greb og nem håndtering til en effektiv og tidsbesparende betjening. Når du skal flytte murstenene med disse langtidsholdbare, robuste og yderst prisvenlige murstenstænger, er du sikret en formindskelse af slid på både led, armene og skulder. Murstængerne fra Eskimo er velkendt for sine ergonomiske, innovative kvalitets værktøj. Uanset hvilket materiale, du skal have løftet/flyttet, så finder du helt sikkert det rigtige kvalitetsværktøj for murstenstænger i vores produktsortiment.

Har du spørgsmål til vores sortiment af murstenstænger eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.