Flisekryds

Flisekryds

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
15
25
35

Her finder du de traditionelle flisekryds, som gør det nemt at kunne holde ens fugebredde under hele fliseopsætningen. Flisekrydsene er fremstillet i plast af mærket G. Funder og Raimondi, som er kendt for god kvalitet og prisstruktur. Udover dette er de også resistente over for knusning og brydning, hvor det fremragende materiale holder i mange år. Vores flisekryds fås både som kryds- og T-modellerne i størrelserne fra 2 - 10 mm.

Har du spørgsmål til vores sortiment af flisekryds til flisearbejdet eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af flisekryds og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde, du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt. 


To Top