Flisekryds

Flisekryds til den helt perfekte fliseopsætning


Her finder du de traditionelle flisekryds, som gør det nemt at kunne holde en ens fugebredde under hele fliseopsætningen. Flisekrydsene er fremstillet i plast af mærket G. Funder og Raimondi, som begge er kendt for god kvalitet og prisstruktur. Flisekrydsene er desuden resistente over for knusning og brydning, så flisekrydsene er holdbare. Vores flisekryds fås både som kryds- og T-modellerne i størrelserne fra 2 - 10 mm.

Har du spørgsmål til vores sortiment af flisekryds til flisearbejdet eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af flisekryds og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde, du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt.