Skuresvampe

Skuresvampe til fliserengøring

Find her i kategorien vores alsidige skuresvampe. Der er mulighed for at kunne købe et sæt med både håndtag og alle tre valgmuligheder for hårdhed. Har du allerede et håndtag, kan du sagtens købe de individuelle hårdheder for skuresvampene. Valgmuligheden for hårdheden af svampen gør, at du kan komme af med både let- og fastsiddende pletter samt snavs. Velcroen på håndtaget gør udskiftningen af svampene nem og enkel, når du evt. skal skifte hårdheden mod de stride pletter. 

Her på siden finder du vores meget solgte skuresvampe. De er robuste og fås i forskellige grovheder fin (hvid), mellemgrov (brun) og grov (sort). Et sæt indeholder 3 svampe i hårdheden: fin, mellemgrov og grov samt et håndtag med velcro. Det praktiske løse håndtag passer til alle tre svampe. De fås også enkeltvis i netop den grovhed, som du ønsker. Køb flere, og du opnår gode besparelser på vores produkter.

Fælles for vores sortiment er, at de er yderst robuste, har en meget lang holdbarhed og kan bruges til alle slags opgaver - Om det så er til fugning af fliser, afvaskning, afsyring af murværk, fugearbejde med epoxy eller andre opgaver, som du måtte have, hvor en vaske- eller skuresvamp kan gøre gavn. 

Har du spørgsmål til vores sortiment eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.