Blæsere

Bedre arbejdsmiljø med den rette blæser

Sørg for et godt arbejdsmiljø med en god blæser. Her i kategorien finder du alle vores blæsere, der er en nødvendighed for at give dig det rette arbejdsmiljø til at præstere. Vores blæsere er af mærket Master, som leverer robuste og stabile konstruktioner af høj ydeevne. Alt efter om der er behov for varme, kulde, eller udsugning af røg og støv. Vi har et bredt sortiment af muligheder, så du kan finde den rette luftbevægelse, som du har behov for i dit arbejde. 

Blæsere til det gode indeklima på arbejdspladsen


For at få et godt indeklima skal du vælge en blæser med kold eller varm luft til udsugning af f.eks. røg eller støv. Hos os finder du blæsere med luftbevægelser fra henholdsvis 750, 3900, 7800 og 6600 kubikmeter/t. De er nemme at bruge, lette at transportere og har gode tilslutningsmuligheder til elastiske slanger. De er samtidig produceret i en robust og stabil konstruktion. Hos os finder du blæsere med fremragende ydeevner og stabilitet af mærket Master, som er et af verdens førende mærker inden for ventilationsudstyr.

Har du spørgsmål til vores sortiment af blæsere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.