Fugetrykkere

I vores store udvalg af fugetrykkere finder du traditionelt og innovativt værktøj i adskillige udformninger. Med det rette værktøj kan du komme ud i alle hjørner, komprimere fugen og presse det overskydende mørtel godt ind. Her på siden forhandler vi fugetrykkere, som er effektive og udfører opgaven bedst muligt. Vi sælger selvfølgelig også de nødvendige løsdele til vedligeholdelse og reparation. Opnå en flot fugefinish med en fugetrykker til murerarbejde fra Murergrej.dk.

Fugejern, fugetrykkere og trykfugejern - her finder du et stort udvalg

Her finder du vores udvalg af fugetrykkere, der hjælper dig i dit fugearbejde. Du finder bl.a. vores innovative Fugetrykker, som vi har udviklet sammen med murermestre og fagfolk i Danmark. Dette innovative værktøj gør, at fugen komprimeres meget bedre, og du derfor sparer god tid på fugearbejdet idet mørtlen bliver presset ekstra godt ind i fugen vha. dens unikke udformning. Vores fugetrykkere kan med fordel anvendes til både smalle og meget brede fuger, idet værktøjet er beregnet til begge dele. Vores fugetrykkere er det ideelle værktøj til alt dit fugearbejde i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Valg af mørtel til murværk. Læs mere her.

Læs vores råd om påføring af mørtel. Se mere her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af fugetrykkere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fugetrykkere og alt andet inden for flise- og murerværktøj!