Spande og Baljer

Spande og baljer til alt håndværk 

Spande og baljer er et fundament for de fleste blandingsprocesser, samt et alsidigt værktøj, som kan bruges til meget andet end bare blanding. Vi sørger for at vores sortiment er bredt, af høj kvalitet og slidstærkt materiale for at forlænge levetiden. Med de forskellige størrelser, har du rig mulighed for at kunne finde den spand som passer til lige præcis dit behov.

Spande og baljer til flisemateriale

Her på siden finder du frem til murerbaljer i størrelserne 40, 65, og 90 l. Derudover fås murerbaljen i 40 l med greb. De stabile baljer er meget anvendelige - herunder også til opbevaring. I og med de kan stables, så fylder de ikke særlig meget. Selve murerspanden kan købes i størrelsen 12 l og 20 l i kraftig plast. Du kan altid regne med at finde markedets mest konkurrencedygtige priser hos Murergrej.dk.

Har du spørgsmål til vores sortiment af spande og baljer eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag til fredag i tidsrummet kl. 8.00 - 17.00.