El-stik og kabler

Bredt udvalg af el-stik og kabler

Sørg for at alle dine el-artikler er godt sammenkædet med el-stik og kabler. Her i kategorien finder du præcis dette, til at lede strømmen til de nødvendige maskiner. Vi har el-stik og kabler til et hvert behov, om det er forlængerledninger, med eller uden jord, omformere og stikadaptere. Uanset hvilken type af stik som du skal bruge, er vi sikre på at du kan finde løsningen her. Med den hurtige dag til dag-levering, skal du aldrig stoppe dit arbejde fordi du mangler et stik igen. 

I forbindelse med at der findes rigtig meget elektrisk værktøj, som skal sluttes til strøm, vokser behovet for diverse el-stik. I vores sortiment finder du forlængerled CEE hunstik, forlængerled hunstik (med jord), stikadapter/omformer han flad/hun rund, stikadapter/omformer CEE samt El-pakke hanstik (stikpropper). Alle til 230 V. Se gerne yderligere oplysninger under hvert enkelt produkt.

Har du spørgsmål til vores sortiment af el-stik eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.