Fliseværktøj

Velkommen til alt vores værktøj til fliser. Her finder du, alt du kan drømme om, til din næste fliselægning. Der er professionelt fliseværktøj i alle prisklasser, så både mureren og gør-det-selv-personen kan få glæde af værktøj, der virker. Vores produkter skal holde til dagligt brug og fungere optimalt.

Find alt du skal bruge, til alle dele af et projekt til en skarp pris – om det er opmåling, montering, eller rengøring.

Vælg den ønskede kategori

Hvad fliseværktøj skal bruges til at lægge fliser?

Hvis der arbejdes med et gammelt flisegulv, skal fliserne først fjernes. Der vil sikkert være nogle limrester tilbage efterfølgende. Disse limrester skal fjernes, inden nye fliser lægges.

Så vil der være behov for fliseværktøj i form af mejsel – enten en håndholdt eller en, som kan monteres på en el-hammer. Man skal være grundig med fjernelse af limresterne, da det har stor betydning for slutresultatet. For at være sikker, skal gulvet slibes med en betonsliber, så er man også sikker på det er jævnt.

Når alle limrester er fjernet, skal gulvet støvsuges og vaskes godt, inden du primer det med en malerrulle.

Derefter opmåles og planlægges layoutet. Hvor mange rækker og kolonner skal der være, og skal det være forskudt eller lige opsætning?

Måske skal fliserne skæres til, men det er bedst at undgå små afskæringer. Tilpasningerne laves bl.a. med en fliseskærer eller et flisebor.

For at blande fliselimen skal man bruge et rørværk og en spand. Når limen er blandet, påføres den på gulvet ved hjælp af en tandspartel.

Der findes fliseværktøj, som er specielt designet til at hjælpe med at skabe et godt resultat. Ved at bruge flisenivellering, sikrer du at alle fliserne er placeret i samme højde.

Og ved at bruge en laser sikrer du en 90 graders vinkel.

Når tiden er kommet til at placere flisen på limen, kan du få mere kontrol ved at bruge en sugekop.

Når fliserne er lagt, og limen er hærdet, skal de fuges med et fugebræt, og derefter rengøres med et vaskebræt.

Alt efter hvor du lægger fliserne, skal der bruges forskellige typer lim og fuger. Se dine valgmuligheder her: link til kategori.

 

Hvilket fliseværktøj bruges til reparation?

Hule fliser kaldes også skrukke. Har du en skruk flise, findes der skam også fliseværktøj, som kan udbedre skaden.

Der bores et hul i fugen, og bruges injicering for at fylde hulrummet. På den måde slipper du helt af med den hule flise.

Hvis gulvet eller rørene under flisegulvet skal repareres, er det rart at kunne bruge de samme fliser efter reparationen. Til dette formål er der kommet nyt fliseværktøj på lager.

Ved at bruge en fliseløsner kan du varme limen op, og fjerne flisen intakt.

Hvis du har spørgsmål, står vores kundeservice står klar til at hjælpe dig. Det kan være hvor meget materiale du skal bruge, hvilke redskaber er nødvendige, eller hvilket værktøj er bedst til en given opgave.

Du kan kontakte os på info@murergrej.dk eller +45 72 60 66 30.