Fliseværktøj

Her finder du et bredt udvalg af fliseværktøj til dit næste fliseprojekt. 

Vælg den ønskede kategori

Stort sortiment af fliseværktøj til konkurrencedygtige priser

Mangler du fliseværktøj og fliseredskaber i forbindelse med fliselægning eller fliseopsætning, så tag et kig her på siden. Vi fører et stort udvalg af alt du overhovedet kunne have behov for i forbindelse med fliseværktøj. Fælles for alt vores fliseværktøj til fliser er den høje kvalitet og konkurrencedygtig pris.
Vi vægter din sikkerhed højt, hvilket er grunden for, at vi udelukkende forhandler professionelt fliseværktøj i høj kvalitet.
Blandt andet finder du fliseskærere fra den populære multifunktionelle serie Montolit Masterpiuma, der har sat standarden på markedet de sidste 20 år, men også meget andet innovativt værktøj der gør din arbejdsdag sikrere, behageligere og langt, langt nemmere.  
Uanset hvilken type flise eller klinke du skal håndtere, så har vi kørt et sortiment i stilling til markedets nok laveste priser uden dog, som sagt, at have sparet på kvaliteten.

Vi har værktøj der kan bruges til alt, lige fra de hårdeste klinker og fliser til beton, marmor, porcelæn eller granit. Uanset hvilken del af processen ved flisearbejde du står i, så har vi her udstyret, du skal bruge - ofte endda noget du endnu ikke vidste at du havde et behov for!

Nedenfor ser du en kategorioversigt over vores udvalg af fliseudstyr og fliseværktøj til alt arbejde med fliser. Vi har i vores sortiment alt, lige fra udstyr til nivellering, fliseboring, fugebrædder, nivelleringsfødder, flisetænger, fliseskærere, tandspartler og meget mere.

Har du brug for hjælp til noget af vores fliseværktøj, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00. Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fliseværktøj.

Har vi det ikke i vores sortiment - så findes det nok ikke! Findes det alligevel, så skaffer vi det gerne hjem til dig!