Fugefræserstifter

Fræsestifter til udkradsning af fuger i murværk

Her hos Murergrej.dk har vi alt det, du skal bruge til dit professionelle arbejde - vi har blandt andet et stort udvalg af forskellige fugefræserstifter. Fugefræserstifterne bruger du til effektivt at fjerne mørtel og andet fugemateriale i fugerne, og de kommer i flere forskellige størrelser, så du kan være helt sikker på at finde en model, der matcher lige netop dit behov. Kvaliteten er altid høj, og når du køber dit værktøj og tilbehør her hos os, kan du derfor altid være sikker på et ordentligt resultat.

Her finder du et bredt udvalg af stifter til fugefræsere 


Til effektiv fjernelse af mørtel og andet fugemateriale i fuger - med eller uden cementindhold - er det vigtigt at have de rigtige fugefræserstifter. Hos Murergrej kan du vælge mellem 3 skærs fugefræserstifter på 26 mm, 35 mm eller 47 mm. Vi har også en 4 skærs Fugefræserstift med en længde på 26 mm og flere forskellige bredder - eller en 6 skærs Fugefræserstift med en længde på 26 mm og flere forskellige bredder. Du kan læse mere under de enkelte kategorier, hvor du finder yderligere information om vores produkter.

Sådan anvender du fugefræserstifter sammen med en vinkelsliber. Læs mere her.

Sådan afgør du om dine fuger trænger til en udskiftning. Læs mere her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af fugefræserstifter eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.