Microcement

Microcement

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
9 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
9 varer
15
25
35

Er du træt af at kigge på almindelige hvide vægge? Trænger du til at se på og arbejde med noget nyt materiale, som skaber unikke overflader? Så bør du se nærmere på denne side, hvor vi præsenterer vores unikke Microcement. Det populære microcement kan bruges mange steder i hjemmet, og det ikke kun på gulve og vægge. Find microcement til brug på badeværelser, stuer og alle andre rum i din bolig her på siden.

Microcement er en cementbaseret serie af belægningsmateriale der giver dig unikke muligheder for at dekorere dine vægge, dit loft eller dit gulv med dit helt eget personlige look. Udover at give et personligt look, så er Microcement også utrolig slidstærk og fås bl.a. som en vandafvisende belægning, som kan bruges på badeværelset, køkkener og udvendigt på terrassen.

Stone International en af de førende producenter af byggematerialer og bygningssystemer i Europa og langt ud over dets regioner. Stone International tilbyder innovative produkter og tjenester designet til bedst at forme, beskytte og bevare værdien af boligarealer. Succesen for Stone International er først og fremmest baseret på deres knowhow. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af microcement eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af microcement og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top