Microcement

Skab flotte strukturer på væggene med ultraflot microcement

Er du træt af at kigge på almindelige hvide vægge, eller trænger du til at se på og arbejde med et nyt spændende materiale, som skaber unikke overflader? Så bør du se nærmere på denne side, hvor vi præsenterer vores unikke Microcement fra Stone International.

Det populære microcement kan bruges på mange forskellige vægoverflader i dit hjem. Du kan finde microcement til brug på badeværelse, i stue og andre rum i boligen.

Microcement er en cementbaseret serie af belægningsmateriale, der giver dig unikke muligheder for at dekorere vægge, lofter og gulve med dit helt eget personlige look. Udover at give et personligt look, så er microcement også utrolig slidstærkt og kan fås som en vandafvisende belægning, der bl.a. kan bruges på badeværelset, i køkkenet og udvendig på terrassen.

Stone International er en af de førende producenter af byggematerialer og bygningssystemer i Europa.

Vil du vide mere om anvendelsen af microcement? Få inspiration, anvendelsesvejledning og svar på ofte stillede spørgsmål ved at klikke her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af microcement eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.