Fugemejsler

Fugemejsler til fjernelse af beton og murværk og rilleskæring

Hos Murergrej.dk er vi stolte af vores udvalg af fugemejsler til beton og murværk, da de er udført i en solid og pålidelig kvalitet. Ser du nærmere på de forskellige varianter på siden herunder, vil du se, at flere af vores fugemejsler kommer med håndbeskytter - din sikkerhed og komfort er nemlig altid højeste prioritet. Se nærmere på vores værktøj i imponerende kvalitet herunder og find alt det, du skal bruge til dit næste projekt.

Fugemejsler til fjernelse af beton og mursten

Fugemejslet er et alsidigt stykke værktøj, der anvendes både til gennembrydning og ophugning af beton, lettere nedrivningsarbejde, fjernelse af fuger mellem mursten og mejsling af kanaler heri (eksempelvis til ledninger). I dag bruges de eldrevne mejsler typisk til grovere arbejde, da fugefræserværktøj som fugefræserskiver og fugefræserstifter har effektiviseret processen ved udfræsning af fuger, men fugemejslet er stadig velegnet til fjernelse af såvel vandrette som lodrette fuger. Vi forhandler derfor både mejsler til montering på borehammere samt håndholde standardmejsler, fladmejsler og spidsmejsler til præcisionsarbejde.

Fugemejslerne til montering på el-værktøj støbes typisk i et stykke for at sikre den størst mulige slidstyrke, og flere varianter har skrå diamanter i enden, der skubber materialet ud fremad for at effektivisere arbejdsprocessen. Mejslets flade udformning sikrer effektiv fjernelse af selv hårde fuger, og det smalle design gør det nemt at arbejde mellem mursten uden at gøre skade på dem. De håndholdte varianter produceres med greb i materialer som blød PTR-gummi, og de fleste har desuden en bred håndbeskytter.

 

Bredt udvalg af fugemejsler og murerværktøj

Her hos Murergrej.dk stiller vi altid høje krav, når vi udvikler eller udvælger fugemejsler til vores sortiment. Vi prioriterer kvalitet, solide materialer og brugervenlighed, og alt murerværktøjet i vores udvalg er godkendt af vores egne fagfolk. Det gør værktøjet velegnet til brug i såvel professionelle sammenhænge som i privaten, og det er også med til at sikre det bedst mulige slutresultat.

Vi forhandler et alsidigt udvalg af fugefræserværktøj, der rummer både fugemejsler, fugefræserskiver, fugefræserstifter, murstensfjernere og meget andet specialiseret værktøj. Har du brug for faglig sparring i forhold til valget af den rigtige løsning til dit projekt, deler vi gerne ud af vores erfaring. Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon 7260 6630

 

Relaterede artikler

Sådan afgør du om dine fuger trænger til en udskiftning