Mørtelfugepistoler

Vores populære mørtel fugepistoler er en seriøs opgradering af de traditionelle påføringsmetoder. Med dem er det langt hurtigere at opnå et præcist resultat, der tilmed kræver mindre tilretning og rengøring. Du sparer dyrebar tid på jobbet, og samtidig skåner du din krop. Se nærmere på forskellige fugepistoler til mørtel, der kan benyttes med stort set alle slags mørtler og fugemasser. Husk desuden, at vi tilbyder billig fragt og gratis afhentning.

Mørtelfugepistolen gør omfugningen betydeligt lettere


Du er her kommet frem til oversigten med de forskellige mørtelfugepistoler, som vi tilbyder:
  • Mørtelfugepistolen (adapter), hvor der ikke er en boremaskine eller batteri med. 
  • Dernæst er der Mørtelfugepistolen (komplet) med special Makita boremaskine på ledning. 
  • Mørtelfugepistolen Fein er på boremaskine uden batteri og lader. 
  • Mørtelfugepistolen Fein - startsæt 1 - 4 her ligger forskellen i de forskellige typer batterier som medfølger. 

Fordele ved Mørtel fugepistolen:

Med mørtelfugepistolen vil man altid kunne fuge mindst dobbelt så hurtigt som normalt. Du kan enten bruge den Fugemørtel der er lavet til maskinen, eller du kan selv blande mørtel + cement og tilsætte plastificering. Der er en masse tid og besvær at spare med fugepistolen, og efter fugningen er det langt nemmere gøre stenene rene igen. Bestil en demonstration ved at udfylde detaljerne i kontaktformularen

Mørtelfugepistol til effektiv omfugning

Med Mørtelfugepistolen er du kommet til Murergrej.dk's primære produkt, og det som vi nok er mest kendt for. Har du en murstensmur, som du skal have renoveret med nye fuger? Så er denne mørtelfugepistol det helt rigtige værktøj, og du kan fuge dobbelt så hurtig som normalt.

Se fordelene:

  • Op til 6 gange så hurtigt 
  • Sikrer 100 % fyldte fuger 
  • Skånsom for kroppen 
  • Stærkere fuger 
  • Meget mindre rengøring 
  • Bedre vedhæftning Dette revolutionerende værktøj bruges både af professionelle murere, andet erhverv og den private kunde.


Vi lægger rigtig meget vægt på, at du oplever en god start ved køb af mørtelfugepistolen. Derfor tilbyder vi på stedet eller på byggepladsen en introduktion samt en demo af mørtelfugepistolen og eventuelle medarbejdere. Bedre kan det ikke gøres.

For at få den fuldendte fuge bruges Murergrej's specielle Fugetrykkejern, som er fremstillet netop til formålet med at komprimere fugen. Udover det sikrer den gode udformning af fugetrykkejernet, at fugen får den flotte afsluttende finish. Hvis du føler at Mørtelfugepistolen bliver lidt for tung at bære, så kan du med fordel anvende vores Flexlift værktøjsophæng.

Med mørtelfugepistolen vil man altid kunne fuge mindst dobbelt så hurtigt som normalt. Du kan enten bruge den Fugemørtel der er lavet til maskinen, eller du kan selv blande mørtel + cement og tilsætte plastificering. Der er en masse tid og besvær at spare med fugepistolen, og efter fugningen er det langt nemmere gøre stenene rene igen. Bestil en demonstration ved at udfylde detaljerne i kontaktformularen


Ikke helt overbevist endnu? Bestil en gratis og uforpligtende demo hjemme hos dig eller på byggepladsen her:


Sådan afgør ud om dine fuger trænger til en udskiftning. Læs mere her.

Læs vores vejledning til valg af mørtel. Se mere her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af mørtel fugepistoler eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af mørtel fugepistol og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt! Ring gerne til os for en uforpligtende samtale!