Gaveartikler

Her finder du et bredt udvalg af gaveartikler til mureren eller håndværkeren i huset. Måske vil du overraske en kollega, måske ønsker du at finde en passende gave til et jubilæum, bestået svendeprøve eller en fødselsdag, så finder du her et bredt sortiment, der kan gøre valget lidt nemmere. 

Vælg den ønskede kategori

Gaveartikler til mureren eller håndværkeren i huset

Her finder du inspiration til gaveidéer som f. eks. til fødselsdag, jubilæum, svendegaven eller andre højtider og mærkedage. Som et tip kan vi anbefale vores forkromede murske, som kan graveres med f.eks. navn og dato. Det er en super flot, personlig og praktisk gave. Det kan også være, at du er på jagt efter en sjov gave, som kan pynte i hjemmet eller på værkstedet, så kan vores populære metalfigurer være et godt bud.

Leder du efter en gave til de mindste i familien, er et af vores nyeste produkter byggesæt fra Teifoc - her kan du vælge et produkt med vejledning eller selv konstruere din egen bygning. Der er både små huse, bondegård eller brandstation og meget mere. Byggesættene er velegnede til børn fra 6 år og opefter.

Har du spørgsmål til vores sortiment af gaveartikler eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.