Fugefræserværktøj

Mangler du fugefræserværktøj til dit næste murerprojekt? Her hos Murergrej.dk har vi alt det, du skal bruge til opgaven, og vi forhandler både fugefræserskiver og -stifter, fugemejsler, murstensfjernere, vinkelslibere og meget mere. Vi er kendt for at have et kæmpe udvalg af værktøj til mureropgaver - heriblandt også fugefræserværktøj. Kvaliteten er i top, og vi har særdeles skarpe priser. Se hele vores udvalg herunder og find det, du skal bruge.

Vælg den ønskede kategori

Her finder du alt i fugefræserværktøj til omfugning


Vælg det rigtige fugefræserværktøj hos Murergrej.dk - Vi har et stort udvalg af fugefræserværktøj af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Hos os finder du bl.a. fugefræserskiver til din fugefræser i bredden fra 6 mm til 12 mm med omkreds fra 95 mm til 125 mm samt fugefræserstifter fra 6 mm til 12 mm, med henholdsvis 3, 4 eller 6 skær. Du finder selvfølgelig også fugefræsere, murstensfjernere, fugemejsler og meget andet her på siden. Vores fugefræserværktøj er perfekt egnet til fræsning af alle slags fuger. Kig nærmere på vores sortiment ved at klikke rundt i kategorierne.

Vil du vide hvordan du afgør om dine fuger trænger til en udskiftning? Læs mere ved at klikke her.

Læs også hvordan du anvender fugefræsterstifter sammen med en vinkelsliber ved at klikke her.


Har du spørgsmål til vores sortiment af fugefræserværktøj eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.