Multicutter-klinger

Multicutter-klinger

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
7 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
7 varer
15
25
35

Nu befinder du dig i kategorien med Multicutter-klinger. Disse bruges primært til sikkert at fjerne fugen mellem fliserne. Eksempelvis ved udskiftning af fliser, om du skal renovere fugerne i badeværelset eller have lagt en helt ny fuge. Hertil foreslår vi Thors Hammer, Fuldmånen eller 2/3 Diamantmåne. Skal du have fjernet limen på gulvet ved udskiftning af fliser, så finder du her på siden Murergrej's Carbide Sliber - Multicutter-klinger til formålet. Ud over fjernelse af flisefuger tilbyder vi også Multicutter-klinger til metal/træ (35 mm), til træ/plast (35 mm) og træ/plast (65 mm).
Vi fører Multicutter-klinger af mærkerne Bosch, Fein Supercut, Multimaster, Dewalt og Milwaukee. Kvalitetsprodukter til markedets bedste priser.

Har du spørgsmål til vores sortiment af multicutter-klinger eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.30 - 17.00.

To Top