Koste og børster

Står du og mangler en ny kost eller børste til murerarbejdet? Murergrej.dk har vi et udvalg af forskellige koste og børster til murerarbejde med forskellige udformninger, der egner sig til en bred vifte af formål og opgaver. Uanset om du står og mangler en kost, polybørster eller nylonbørster med langt eller kort skaft, så finder du det her. Vi har altid gode produkter til den professionelle håndværker, der ønsker optimale arbejdsbetingelser.

Koste og børster til murerarbejdet


Her på siden har vi et stort sortiment af koste til mange formål. Her er Kalkkosten med polybørster i 3 forskellige størrelser. Syrekosten kan ligeledes købes i 3 forskellige størrelser. Murerkosten har målene 19,5 x 6,6 cm. Tjærekosten er med fiberbørster og selve skaftet er i ulakeret træ med hul. Du finder selvfølgelig også den almindelig robuste fejekost fra mærket Galax med røde nylonbørster. Denne kan du også købe uden skaft. Mangler du skovlen til kosten, så er den her under Skovle.

Har du spørgsmål til vores sortiment af koste og børster eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.