Sålbænk konsoller

Står du og mangler sålbænk konsoller til din næste sålbænk? Så kan du finde vores udvalg her på siden. Vores konsol til sålbænk lever naturligvis op til de professionelle krav, som er et større og større fokus hos håndværkeren. Hos Murergrej.dk kan du regne med vores produkter, når du leder efter sålbænk konsoller. Vi stræber efter at være den professionelle murers foretrukne forhandler, og vi har allerede leveret udstyr til mange tilfredse kunder.

Sålbænk konsoller


DeProsa Sålbænk konsoller anvendes til at skabe balance, når der mures indvendig sålbænk. Samtidig mindsker de kuldebroer imellem indvendig og udvendig sålbænk og gør det betydeligt nemmere at isolere korrekt. Målet for dem er 66 x 230 mm og 1 stk. passer til 1 mursten. Deprosa Sålbænk Konsoller er designet og produceret i Danmark og gør byggeprocessen hurtig og effektiv. Du finder dette produkt af Sålbænk konsoller i vores sortiment under den enkelte kategori.

Har du spørgsmål til vores sortiment af sålbænk konsoller, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.