Røreværk

Højkvalitets røreværk til dit behov

Her kan du finde alle røreværk til blanding af materialer som fliseklæb eller mørtel. De er nøje udvalgt med fokus på stabilitet, lang levetid og høj kvalitet fra både Carat Tools, Eibenstock og Collomix. Med det brede spænd i Watt og blandekapacitet, vil du kunne finde det rette rørværk til dit materiale, uanset om du skal blande lim, puds, gips eller fliseklæb. I denne kategori kan du finde værktøj der kan klare enhver udfordring.     

Bredt udvalg af røreværk til flisearbejde


Her på siden viser vi diverse røreværk, som alle er fra kvalitetsmærket Eibenstock. Med disse kan du blande lim, puds, gips, fliseklæb eller mørtel. De fås fra 1100 til 1800 Watt samt blandekapacitet fra 40 kg og op til 50 kg eller 80 l.

Læg mærke til det fra Eibenstock(EZR 23 R), hvor der kan kobles hele 2 rørestave på, og hvor maskinen også råder over en blandekapacitet på 80 l.

Du finder helt sikkert det rigtige til lige netop dit behov her på vores side.

Har du spørgsmål til vores sortiment eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.