Oxydfarvepulver

Med oxydfarvepulver kan du ændre måden, du arbejder med beton, mørtel og kalk på. De flotte pulverfarver kan nemlig både tilføjes til blandingen og påføres efterfølgende, hvis den traditionelle farve ikke passer til dit DIY-projekt. Her hos Murergej.dk finder du desuden altid oxyd farvepulver i en bred palet af farver, som du både kan bruge, som de er, og blande for at skabe smukke nuancer.

Skab flotte, individuelle farver i dit beton eller mørtel


Oxydfarvepulver er et farvestof til beton, mørtel, kalk, lim m.m. og kan både blandes i materialerne eller røres op med vand, hvorefter det påføres med pensel eller spray. Oxydfarvepulveret fås i 8 forskellige farver, som desuden let kan blandes, så man får den ønskede farve til sit projekt. Farvepulveret er pakket i 1 kg eller 25 kg poser.

Har du spørgsmål til vores sortiment af oxydfarvepulver, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.