Fugefræserskiver

Er du på udkig efter gode, solide og pålidelige fugefræserskiver, er du havnet det helt rette sted. Her hos Murergrej.dk har vi nemlig et stort udvalg af fugefræserværktøj, som du passende kan bruge til dit næste murerprojekt. Med en fugefræserskive i høj kvalitet kan du indstille den korrekte fræserdybde og dermed være sikker på, at dybden er ensartet hele vejen igennem. På siden herunder finder du blandt andet produkter fra det anerkendte mærke DaneTool.

Fugefræserskiver passende til omfugning ved huset


Med en fugefræserskive kan du nemt indstille den korrekte fræserdybde. Den sikrer en ensartet fræserdybde hele vejen frem, når du fræser fuger. Hos Murergrej har vi et stort udvalg af fugefræserskiver med forskellige formål. Du finder bl.a. spidsskiver, når du skal reparere en revne i muren eller Sandwich fugefræserklinger, som anbefales til skæring af hårde, vandrette beton- og mørtelfuger.

Sådan afgør du om dine fuger trænger til en udskiftning. Læs mere her.

Vil du vide mere om hvilken fugefræserskive du bør vælge? Læs om det korrekte valg af fugefræserskive her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af fugefræserskiver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.