0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Skæreskiver

Her finder du nye skæreskiver og diamantskæreskiver i højeste kvalitet. I vores sortiment finder du skæreskiver til sten, hvor du opnår et flot skær i materialer som marmor, natursten, fliser og jernprofiler, men derudover også skæreskiver, som kan skære i beton med armeringsstål. 

Om så du skal skære i snævre kurvediametre eller helt ned til gulvet eller ind til væggen, her på siden finder du garanteret den rette skæreskive til opgaven. 

Vi har udvalgt et bredt udvalg af skæreskiver der egner sig til skæreopgaver i alt fra fliser og porcelæn til hårde keramisk fliser. I denne kategori finder du skiver der opfylder de flestes behov til alsidige skæreopgaver i forskellige typer af materialer.  

Har du spørgsmål til vores sortiment af skæreskiver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af skæreskiver og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)