Skæreskiver

Skæreskiver

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
8 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
8 varer
15
25
35

Med de rigtige skæreskiver kan din vinkelsliber bruges til at skære både metal, sten, klinker og plast. Du kan enten skære helt igennem materialet, eller du kan bruge skæreskiven til at lave spor i bolte eller skruer, så de får gevind.

Hos Murergrej finder du robuste skæreskiver og diamantskæreskiver i højeste kvalitet. Om så du skal skære i snævre kurvediametre eller helt ned til gulvet eller ind til væggen, her på siden finder du garanteret den rette skæreskive til opgaven.

Vi har udvalgt et bredt sortiment af skæreskiver der egner sig til skæreopgaver i alt fra fliser og porcelæn til hårde keramisk fliser. I denne kategori finder du skæreskiver der opfylder de flestes behov til alsidige skæreopgaver i forskellige typer af materialer.

Har du spørgsmål til vores sortiment af skæreskiver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.30 - 17.00.

To Top