Skæreskiver

Søger du en skæreskive, der giver et hurtigt og rent snit? Det finder du her i udvalget af diamantklinger, universalklinger, fliseklinger og meget mere fra nogle af markedets mest anerkendte producenter. Dette sortiment er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og præcisionen. Vi fører mange innovative modeller med forstærkede flanger, som bidrager til stabile skæringer samt beskyttelse af klingen. Opnå flotte og præcise snit i alverdens materialer med dette udvalg.

Skæreskiver til skæring af bløde samt hårde materialer


Med de rigtige skæreskiver kan din vinkelsliber bruges til at skære både metal, sten, klinker og plast. Du kan enten skære helt igennem materialet, eller du kan bruge skæreskiven til at lave spor i bolte eller skruer, så de får gevind. Hos Murergrej finder du nye skæreskiver og diamantskæreskiver i højeste kvalitet. Om du skal skære i snævre kurvediametre eller helt ned til gulvet eller ind til væggen, finder du helt sikkert den rette skæreskive til opgaven.

Vi har et bredt udvalg af skæreskiver, der egner sig til skæreopgaver i alt fra fliser og porcelæn til hårde keramiske fliser. I denne kategori finder du skiver, der opfylder de flestes behov til alsidige skæreopgaver i forskellige typer af materialer.

Har du spørgsmål til vores sortiment af skæreskiver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.