Skæreskiver

Skæreskiver

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
7 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
7 varer
15
25
35

Her finder du nye skæreskiver og diamantskæreskiver i højeste kvalitet. I vores sortiment finder du skæreskiver til sten, hvor du opnår et flot skær i materialer som marmor, natursten, fliser og jernprofiler, men derudover også skæreskiver, som kan skære i beton med armeringsstål. 

Om så du skal skære i snævre kurvediametre eller helt ned til gulvet eller ind til væggen, her på siden finder du garanteret den rette skæreskive til opgaven. 

Vi har udvalgt et bredt udvalg af skæreskiver der egner sig til skæreopgaver i alt fra fliser og porcelæn til hårde keramisk fliser. I denne kategori finder du skiver der opfylder de flestes behov til alsidige skæreopgaver i forskellige typer af materialer.  

Har du spørgsmål til vores sortiment af skæreskiver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af skæreskiver og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top