Rørestave

Rørestave

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
9 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
9 varer
15
25
35

Her er du kommet til galvaniserede rørestave og piskeris. Rørestavene er perfekt til blanding af mere fast konsistens som puds, gips, kalk, beton, epoxy cement, spartelmasse og fliseklæb. Hvorimod et piskeris anvendes til omrøring og blanding af f.eks. maling. Piskerisene har længden 550 mm, hvor de både findes som enkelt og dobbelt version. En smart forlænger til Eibenstock rørestave på hhv. 150 eller 250 mm kan købes særskilt. Det betyder for dig, at du får en bedre arbejdsstilling.

I programmet finder du også den ultimative blandingsløsning til alle flydende materialer med IMIX Dissolveraksel på henholdsvis Ø 100 og 150 mm. Her kan du vælge mellem IMIX Dissolverskive Ø 100 mm eller Ø 150 mm. Piskeren i rustfri stål er designet til at blande en medium massefylde, f.eks. kalkbaserede materialer. Den fås i størrelsen 40 og 50 cm. Køb Murergrej.dk's Røreværk her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af rørestave eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.30 - 17.00.

To Top