Rørestave

Galvaniseret rørestave til blanding

I denne kategori er der både galvaniseret rørestave samt piskeris. Med den rette kan du sørge for at dit materiale bliver blandet korrekt alt efter konsistensen. Vi har et bredt udvalg fra kvalitetsmærker som Eibenstock, Itools, Eskimo og Collomix. De er perfekte til brug i blanding af epoxycement, spartelmasse og fliseklæb. Ved at købe en forlænger kan du få en bedre arbejdsstilling, der tillader dig at arbejde mere behageligt gennem dagen. 

Stort sortiment af rørestave til flisearbejde

Her finder du vores udvalg af galvaniserede rørestave og piskeris. De er perfekte til blanding af materialer med en mere fast konsistens såsom puds, gips, kalk, beton, epoxy cement, spartelmasse og fliseklæb. Hvorimod et piskeris anvendes til omrøring og blanding af f.eks. maling. Piskerisene har længden 550 mm, hvor de både findes som enkelt og dobbelt version.

En smart forlænger til Eibenstock rørestave på hhv. 150 eller 250 mm kan købes særskilt. Det betyder for dig, at du får en bedre arbejdsstilling.

I programmet finder du også den ultimative blandingsløsning til alle flydende materialer med IMIX Dissolveraksel på henholdsvis Ø 100 og 150 mm. Her kan du vælge mellem IMIX Dissolverskive Ø 100 mm eller Ø 150 mm.

Piskeren i rustfri stål er designet til at blande en medium massefylde, f.eks. kalkbaserede materialer. Den fås i størrelsen 40 og 50 cm.

Har du spørgsmål til vores sortiment eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.