Decoskrabere

Med det rette værktøj kan du med microcementen opnå et flot resultat med unikke særpræg. Hos Murergrej.dk finder du et udvalg af decoskrabere til microcement i høj kvalitet, der sikrer dig pæne overgange uden omfattende slibearbejde. For enestående struktur efter påføring af materialet er vores rivebræt fra CO.ME et glimrende værktøj. Vores decoskrabere til microcement er nemme at håndtere og letter dit arbejde betydeligt.

Decoskrabere til microcement-projekter


Når du skal skrabe striber og overgange i microcement, så har vi de rette decoskrabere til dig. Med en decoskraber kan du let skrabe eller skære overskydende materiale væk, og du behøver derfor ikke slibe. Når du undgår slibning, inden du skal i gang med næste lag, undgår du også unødig støvudvikling.

Vil du vide mere om anvendelsen af microcement? Få inspiration, anvendelsesvejledning og svar på ofte stillede spørgsmål ved at klikke her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af decoskrabere til microcement, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.